'Hello Lover', de nieuwe sensuele Eau de Parfum van Sex and the City

Geplaatst op: 16-01-2013

'Hello Lover', de nieuwe sensuele Eau de Parfum van Sex and the City

Sex and the City Parfums en Body Collections is uitgebreid met 'Hello Lover'. Het is een onweerstaanbare sensuele geur en een ode aan de liefde, verliefdheid, en voor altijd verliefd blijven!

Leve de liefde & verliefdheid!

Sex and the City 'Hello Lover' werd ontwikkeld ter ere van de liefde! Als er immers in deze successerie prominent wordt belicht, dan zijn het wel de dynamische liefdeslevens van de hoofdrolspeelsters. Een nieuwe geur die de liefde en verliefdheid tot uiting laat komen, is daardoor een logische uitbreiding van de reeds bestaande collectie!

Vrouwelijk en ultraverleidelijk...

Deze sprankelende Eau de Parfum heeft frisse, fruitige topnoten van mandarijn en lychee, met een verrassend pittig accent dankzij roze peperkorrels. Het hart is vrouwelijk, bloemig en onmiskenbaar romantisch dankzij meiroos, wilde pioenrozen en kamperfoelie. De basis is sensueel en heeft ultraverleidelijk geurnoten van cederhout, vanillebonen, amber en sandelhout.

In luxueuze glazen roze flacon

De wit met roze verpakking van Sex and the City 'Hello Lover' Eau de Parfum brengt de liefdevolle geursamenstelling, het flirterige aspect en het gevoel van verliefdheid in de stad die nooit slaapt perfect tot uiting. De nieuwe Eau de Parfum is verpakt in een luxueuze glazen, fluoriserend roze flacon met goudkleurige tekstopdruk en heeft een elegante, door kristal geïnspireerde dop.

 

Consumentenadviesprijs

  • Sex and the City 'Hello Lover' Eau de Parfum  € 17,50/60 ml

 

De nieuwe Sex and the City ‘Hello Lover' Eau de Parfum wordt gedistribueerd door JTG Trading BV uit Dordrecht.

 

Bekijk ook de ander producten van 'Sex and The City'

Stijlvolle Sex and the City giftsets voor de feestdagen

Ontdek de nieuwe (na)zomergeuren van "Sex and the City"- geurlijn

Ontdek de Body collection van ‘Sex and the City'!

Nieuwe productlijn van ‘Sex and The City'

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief