Heerlijke warme voeten en droge schoenen tijdens de winter

Geplaatst op: 05-11-2012

Heerlijke warme voeten en droge schoenen tijdens de winter

Tijdens de winter is het belangrijk om je schoenen goed te beschermen tegen sneeuw, vuil, vocht en kou. Hierdoor gaan ze niet alleen langer mee, ze houden ook je voeten droog en warm.

Bama biedt schoenverzorgingsproducten en inlegzolen waarmee elke schoen goed door dit natte en koude jaargetijde stapt.

Bama Power Protector

De Bama Power Protector biedt een sterke, universele bescherming tegen sneeuw, vuil en vocht voor bijna alle materialen en kleuren. Spray het op, laat het inwerken en hup, naar buiten. Geschikt voor glad en ruw leer, en alle typen schoenen.

Bama Combi Verzorgingsspray

De Bama Combi Verzorgingsspray voedt en beschermt de schoen effectief en verfrist daarnaast de kleur. Of het nu om sportschoenen, ruw of glad leren schoenen gaat, elk materiaal kan in dit natte en koude seizoen wat extra verzorging gebruiken.

Bama Clean & Care

De Bama Clean & Care Verzorgende Reinigingsschuim maakt in een mum van tijd alle schoenen vrij van vuil en resten. Of het nu gaat om leer, suède of synthetische materialen, Bama® Clean & Care is een milde reiniging voor elk type schoen. Het verwijdert ook sneeuw en zoutvlekken die een nare aanslag op je schoenen nalaten.

Bama Thermo Thin Fit

De Bama Thermo Thin Fit inlegzolen houden de voeten lekker warm. De inlegzolen passen in elke schoen en zijn zacht en ultradun, zonder verlies van de warmhoudfunctie. De aluminium coating zorgt voor extra bescherming tegen kou en een speciale schuimlaag verzacht en beschermt bij elke stap.

Bama Warmend Voetbed

Bama Warmend Voetbed is Bama's handige en innovatieve warme inlegzool. Het topmateriaal is zeer zacht en de schuimlaag herkent de voet waardoor het een perfecte individuele pasvorm garandeert. Daarnaast heeft de warme inlegzool een isolerende laag van aluminium waarmee de meest barre temperaturen getrotseerd kunnen worden.


Consumentenadviesprijzen

  • Bama Power Protector  € 8,75/250 ml
  • Bama Combi Verzorgingsspray  € 8,75/250 ml
  • Bama Clean & Care  € 8,75/250 ml
  • Bama Thermo Thin Fit  € 7,95
  • Bama Warmend Voetbed  € 14,95

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief