Heerlijke verwen geschenksets voor de komende feestdagen

Geplaatst op: 29-11-2011

Heerlijke verwen geschenksets voor de komende feestdagen

Zoek je een leuk cadeau voor sinterklaas of kerst of wil je iemand anders verrassen? Dan kun je kiezen uit de vijf geschenksets van Kneipp die het hele jaar verkrijgbaar zijn en allemaal onder de 10 euro!

Zonder conserveringsmiddelen

De vijf geschenksets bevatten heerlijke geuren en hebben een luxe uitstraling. Bovendien zijn alle Kneipp producten dermatologisch getest, vrij van conserveringsmiddelen en mineraaloliën en zijn de producten niet op dieren getest.

Kneipp Geschenkset Verwendouche

Deze heerlijk geurende milde douchegels bestaat uit vijf verschillende douches voor een extra ontspannen douchemoment en zit in een mooie carousselvormige verpakking met een douchepuff.

Kneipp Geschenkset Badolie

Met deze kou is er niks heerlijkers dan te ontspannen in een lekker warm bad met vijf heerlijk geurende badoliën van Kneipp die ieder een andere werking heeft. Even lekker relaxen en je komt herboren uit bad!

Kneipp Geschenkset Badbruistabletten

Nu heb je voortaan je eigen ontspannende spa thuis met deze 5 verschillende badbruistabletten van Kneipp met de geuren Lavendel, Cranberry, Rozemarijn en Oranje-Linde.

Kneipp Geschenkset Badkamergeheimen

Laat je verrassen met een selectie van verschillende heerlijke producten van Kneipp. Met twee ontspannende badolie, twee heerlijke douches en een bruistablet.

Kneipp Geschenkset Massageolie

Deze vijf heerlijk geurende en sensuele massageoliën van Kneipp zorgen voor een ontspannen moment met hoogwaardige etherische lavendelolie en een hoog percentage natuurlijke, intensief verzorgende plantenoliën.

 

Adviesverkooprijzen

Kneipp Geschenkset

  • Verwendouche  € 7,99
  • Badolie  € 9,99
  • Badbruistabletten  € 7,99
  • Badkamergeheimen  € 9,99
  • Massageolie  € 9,99

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief