Heerlijke huisparfumering in combinatie met aromatherapie

Geplaatst op: 26-05-2011

Heerlijke huisparfumering in combinatie met aromatherapie

De EasyScent Home is een unieke manier voor het verspreiden van heerlijke geuren in je huis of op kantoor en het bevorderen van een goed humeur op basis van aromatherapie.

Heerlijk interieurparfum zonder alcohol

Deze elegante aromatherapie- geurdiffusers laten niet alleen je woon- of werkomgeving subliem ruiken, maar zorgen tevens voor plezierige gemoedsstemmingen, al naar gelang de door jou gekozen geurcomposities.  Deze geurdiffusers verspreiden een heerlijk interieurparfum, zonder alcohol, door middel van zogeheten ‘aromachologische invloeden' op basis van essentiële oliën.

Keuze uit drie collecties

De EasyScent Home Fragrance Diffusers zullen je huis of werkomgeving nooit bedwelmen met teveel geur, deze slim ontwikkelde, geavanceerde aromachologie- diffusers reguleren namelijk zelf de juiste dosis essentiële oliën en interieurparfums, zonder je omgevingslucht te verzadigen. Qua ontwerp van de EasyScent Home Fragrance Diffusers heb je een keuze uit 3 collecties, te weten ‘Design' (strak), ‘Contemporain' (strak met een Oosters accent) en ‘Naturel' (in de natuurlijke vorm van een grote steen).

Voor natuurlijke wellness geuren

De parfums bevatten de meest waardevolle krachten van planten, te weten hun aromatherapeutische, essentiële oliën. Tijdens de verspreiding ervan zuiveren deze geuren de omgevingslucht die je inademt en zorgen ze voor een aangename en natuurlijke geurbeleving. Tegelijkertijd zorgen de parfums voor een bepaalde emotie of gemoedstoestand, al naar gelang je gekozen geurcompositie!

Kant en klare geurpatronen op basis van aromatherapie

De geuren van de EasyScent Home worden door middel van eenvoudig in de diffuser te plaatsen, kant-en-klare geurpatronen verspreid. De stimulerende (Let the Sun Shine, Wake Up, Brainstorming), ontspannende (Take it Easy, Sweet Dreams) of sensuele (Love Affair) geuren hebben een plezierige invloed op je humeur en stemmingen en zorgen voor een algeheel gevoel van wellness en welzijn.

Vijf nieuwe, luxe modellen oplaadbare Fragrance Diffusers

Nieuw in de collectie van de EasyScent Home Fragrance Diffusers zijn 5 nieuwe modellen, bekleed met hoogwaardige materialen zoals hout (‘Cube Wood'), metaal (‘Sphère Moon Metal 'en ‘Fleur Fusion Metal') en leer (‘Cube Leather' in 2 nieuwe uitvoeringen). Deze nieuwe modellen hebben een wat kleinere en daarmee een nog meer decoratieve uitstraling en zijn voorzien van een oplaadbare versie van de geurdiffuser die zowel via USB (op de pc) als via het lichtnet kan worden opgeladen.

Drie nieuwe geurcomposities

Nieuw in de collectie zijn drie nieuwe EasyScent Home- geurcomposities

  • ‘Maman Chérie'/ Tenderness, een zachte en kalmerende geurcompositie op basis van zachtzoete, sprankelende mandarijntjes
  • ‘Dans de Beaux Draps'/Envelop Me, de knisperende frisheid van pas gewassen lakens, een ontspannende mix van lavendel en limoen
  • ‘Éffeuillage'/Captivation, een stimulerend, sensueel parfum van patchouly en sandelhout met een poederige finish

 

 

Verkoopprijzen

  • EasyScent Home Fragrance Diffusers   vanaf € 47,50
  • Navullingen Parfums EasyScent Home  € 13,50/stuk

 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief