Heerlijke geuren in feestelijke verpakkingen

Geplaatst op: 13-12-2012

Heerlijke geuren in feestelijke verpakkingen

Het is bijna kerst! Verras een speciaal iemand met een lekkere geur in de prachtigste cadeauverpakkingen die niet alleen heerlijk ruiken maar ook juweeltjes zijn om te zien!

Aura by Swarovski

Swarovski voldoet perfect aan de kerstsfeer met haar glinsterende Swarovski kristallen. Aura eau de Parfum ( vanaf € 55,00) is niet alleen een verleidelijke geur, maar is ook nog eens een juweeltje om te zien. Swarovski Fashion Edition heeft de vorm van een elegante clutch (€ 58,00) met warm gouden kristallen. Deze frisse geur is een limited edition en dus een extra speciaal cadeau voor haar.

Thierry Mugler kerstsets voor hem en haar

Thierry Mugler biedt veel keuze voor heerlijke kerstgeuren. De bekende Alien, Angel, Womanity en A*men zijn nog altijd even verleidelijk. Speciaal voor de feestdagen zijn deze geuren samen met de bodyproducten verkrijgbaar als kerstsets (€ 63,03) in prachtige cadeauverpakkingen.

Thierry Mugler- The Fragrances of Leather

De intense versie van Alien eau de Parfum is Alien Essence Absolue (vanaf € 77,00). Een sprankelende, mysterieuze en betoverende geur voor een speciale vrouw. Thierry Mugler- The Fragrances of Leather; Angel, Alien, A*Men en Womantiy zijn door de verrijking van leerextracten extra verrassend. De damesgeuren (vanaf € 69,00) zijn verpakt in prachtige leren tasjes en zijn deaal om te geven als kerstcadeau!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief