Heerlijk verzachtende Bodymelts voor de droge lichaamshuid

Geplaatst op: 20-09-2011

Heerlijk verzachtende  Bodymelts voor de droge lichaamshuid

Na de zomermaanden is de huid vaak erg droog en heeft het behoefte aan een extra vochtverzorging met verzachtende en kalmerende bestanddelen.

De romige bodyproducten van THERME zorgen stuk voor stuk voor een uitzonderlijk rijke verzorging en voeding van de droge, ruwe en schrale huid.

THERME Finn Sauna Bodymelt

THERME Finn Sauna Bodymelt is een unieke verfrissende en ultrarijke etherische bodybalsem, met daarin een zeer hoge dosering Aloë Vera, de etherische oliën van Lavendel, Mint, Dennen en een vleugje Eucalyptus. Deze niet-vette bodybalsem, ontspant lichaam en de geest onmiddellijk na lichamelijke en geestelijke inspanning.

Met Aloë Vera

Dankzij de hoge dosering Aloë Vera wordt de huid direct gekalmeerd, verkoeld, hersteld en optimaal gehydrateerd én voelbaar verzacht. Dit maakt deze bodybalsem daarom ook zeer populair in het gebruik door mannen!

THERME Lomi Lomi Bodymelt

THERME Lomi Lomi Bodymelt is een intensief verzorgende bodybalsem in vaste vorm en smelt direct onder invloed van de warmte van de huid. De exotische formule bestaat uit een combinatie van voedende kokosolie, kalmerende Noni- vrucht (Morinda Citrifolia) met de geurbeleving van de beautybloem Frangipani.

Kalmerend op de huid

THERME Lomi Lomi Bodymelt trekt snel in zonder een vetspoortje achter te laten, terwijl de huid langdurig gekalmeerd en optimaal van een intensieve vochtverzorging voorzien wordt. De rijke formule is ideaal om de huid na het douchen of baden intensief mee te verzorgen.

 

Consumentenadviesverkoopprijzen

  • THERME Finn Sauna Bodymelt  € 8,49/250ml
  • THERME Lomi Lomi Bodymelt   € 8,49/250ml

Meer informatie: www.therme.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief