Heerlijk ontspannen de Provence Lavender Wereldkuur!

Geplaatst op: 09-11-2011

Heerlijk ontspannen de Provence Lavender Wereldkuur!

De THERME Provence Wereldkuur bestaat uit heerlijk geurende wellnessproducten op basis van lavendel, zonnebloemolie en Royal Jelly om thuis intens van te genieten in je eigen badkamer!

Wijziging van Lavender lijn

Een aantal producten uit de nieuwe THERME Provence Lavender Wereldkuur bestonden reeds onder de naam THERME Lavender. Deze vielen tot voor kort onder de Aromatherapie-lijn van THERME Skincare. Omdat THERME mede bekend is vanwege haar unieke Wereldkuren werd de THERME Lavender- lijn onlangs gewijzigd in de THERME Provence Lavendel Wereldkuur. Tevens werd er een nieuwe Body Butter aan deze heerlijke lijn toegevoegd! De nieuwe Wereldkuur bestaat uit vier producten.

Provence Lavender Bath Oil

Tijdens het warme bad, verdampen de werkzame stoffen uit de etherische oliën van de Provence Lavender Bath Oil, deze hebben zowel intensief verzorgende als ontspannende eigenschappen. De waardevolle Honing, Royal Jelly, Zonnebloemextracten- en lavendelolie hebben een intensieve verzorgende werking op de huid zodat deze zacht en soepel aanvoelt. De geurige Lavendel werkt tevens heerlijk ontspannend, zodat je helemaal tot rust komt.

Provence Lavender Shower Satin

THERME Provence Lavender Shower Satin is een voedende, frisse douchecrème met een milde, zeepvrije en pH- neutrale samenstelling. Lavendel heeft een ontspannende werking op zowel lichaam als geest en helpt bij slapeloosheid en vermoeidheid. De toegevoegde extracten van Honing, Royal Jelly en Zonnebloem verzorgen de huid en laten haar perfect zacht en soepel aanvoelen.

Provence Lavender Massage Oil

De fris kruidige THERME® Provence Lavender Massage Oil helpt ontspannen bij stress en spanningen en bevordert een goede nachtrust. Een massage met deze heerlijke olie stimuleert de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Het geeft verlichting bij gespannen en overbelaste spieren en spierpijn. De spieren ontspannen zich en je komt weldadig tot rust. Tevens wordt de huid extra verwend met de beschermde, herstellende en verzorgende natuurlijke bestanddelen van de Honing, Royal Jelly, Zonnebloem en Lavendel.

Provence Lavender Body Butter

De nieuwe THERME Provence Lavender Body Butter beschermt, herstelt en verzorgt de (extra) droge huid dankzij de natuurlijke bestanddelen van de Honing, Royal Jelly, Zonnebloem, Sheabutter en Lavendel. De fluweelzachte en romige textuur smelt op de huid en trekt snel in zonder een vettig huidgevoel achter te laten. Het resultaat is een sensationeel zacht huidgevoel en een perfect soepele en glanzende huid! De geur van lavendel in combinatie met het zachtzoete van honing en Royal Jelly heeft een ontspannende werking op zowel lichaam als geest.

 

Consumentenadviesverkoopprijzen

  • THERME Provence Lavender Bath Oil  € 6,99/100 ml
  • THERME Provence Lavender Shower Satin  € 4,29/200 ml
  • THERME Provence Lavender Massage Oil  € 7,59/125 ml
  • THERME Provence Lavender Body Butter  € 8,49/250 gr. NIEUW!

 

Meer informatie: www.therme.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief