Heerlijk ontspannen met 4 nieuwe CD's van Oreade Music

Geplaatst op: 08-07-2011

Heerlijk ontspannen met 4 nieuwe CD's van Oreade Music

Momenteel zitten we nog volop in de zomerse sfeer maar voor je het weet staat straks het najaar weer voor de deur en is het weer tijd voor heerlijk kuren in de badkamer en ontspannen ‘cocoonen' binnenshuis.

25-jarig bestaan van Oreade Music

Ter ere van haar 25-jarig bestaan, heeft Oreade Music vier nieuwe compilatie cd's samengesteld uit de categorieën Body & Mind, Relaxation, Healing en Mantra's. Deze nieuwe albums bevatten zorgvuldig geselecteerde muziek van de populairste cd's en artiesten van dit moment, maar ook enkele nummers van succesvolle Oreade- albums uit de afgelopen jaren. Stuk voor stuk vormen deze cd's een prachtige selectie van Oreade's beste muziek voor ontspanning van Body & Mind!

Body & Mind 2

Op Body & Mind Music 2 staan nummers die een goed evenwicht tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid ondersteunen. De muziek is heerlijk bij al die bezigheden waarbij je geest tot rust komt en je lichaam zich kan ontspannen en herstellen zoals baden, yoga, meditatie, Pilates en tai chi. De cd bevat composities van o.a. Sangit Om, Chris Michell, Guna Sangah en Grollo & Capitanata.

Relaxation Music 2

Op Relaxation Music 2 staat muziek die je hoofd leegmaakt zodat je jezelf kunt ontspannen en weer opladen. Je kunt ernaar luisteren tijdens een massage, als je lekker in bad ligt, even een moment voor jezelf neemt of voordat je naar bed gaat. De rustige, inspirerende muziek zorgt voor een gevoel van welzijn zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Met tracks van bekende artiesten als Enam, David Sun, Mike Rowland, Medwyn Goodall en Karunesh.

Healing Music 2

Op Healing Music 2 vind je muziek die speciaal ontwikkeld is ter ondersteuning van verschillende vormen van helende therapieën zoals reiki, ayurveda, klankschalen en auralezing. Ze helpen bij het ontwikkelen van je zelfhelende vermogen of bij het omgaan met ziekte, blessures of teveel stress. De nummers zijn gecomponeerd door gerenommeerde artiesten op het gebied van heling zoals Aeoliah, Erik Berglund en Danny Becher.

Mantra Music 2

Een prachtig album voor iedereen die al mantra's zingt of het graag eens wil leren! Voor dit album heeft Oreade Music elf mantra's uitgekozen die stuk voor stuk uitnodigen tot meezingen waardoor je de beschermende, bevrijdende of helende werking ervan kunt ervaren. Op Mantra Music 2 staan oorspronkelijke mantra's uit India en inspirerende Westerse mantra's van Nederlandse artiesten als Sarva-Antah, Bhakti Music (Deep) en Henry Marshall.

 

Consumentenadviesprijs

  • Oreade Compilatie cd's  € 9,95/stuk

Meer informatie: www.oreade.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief