Heerlijk ontspannen het jaar uit

Geplaatst op: 05-12-2011

Heerlijk ontspannen het jaar uit

Heerlijk genieten van het zacht ruisende geluid van de wind door het riet of kabbelende golven aan het strand? Dat kan met de twee nieuwe cd's van Oreade Music met ontspannende natuurgeluiden!

De collectie van Oreade ‘Sounds of the Earth' bevat uitsluitend natuurgeluiden zonder toegevoegde zang, muziek of andere achtergrondgeluiden en laat je heerlijk ontspannen.

Heerlijk relaxen met natuurgeluiden

De nieuwe Oreade Sounds of the Earth cd ‘Whispering Reed' neemt je mee naar de oevers van een meer op een zonnige dag. Een verkoelend briesje laat het water zachtjes door de rietkraag bewegen. De ontspannende klanken van natuurgeluiden doen je de drukte van de stad vergeten en laten je genieten van de serene composities van Moeder Natuur.

Genieten van kabbelende golven en zee

De nieuwe Oreade Sounds of the Earth cd ‘Pebble Beach' bevat het geluid van de zee die aan land spoelt. Dit heeft op veel mensen een direct kalmerend en ontspannend effect. Op ‘Pebble Beach' hoor je golven zachtjes aan land rollen. Als je goed luistert, kun je het eindeloze ritme horen van water en kiezels die bewegen in de branding. Een heerlijke cd om 's avonds ontspannen mee in slaap te vallen na een drukke en hectische dag.

 

Verkoopadviesprijzen

  • Oreade Sounds of the Earth cd's   € 11,99/stuk.

 

 

Meer informatie: www.oreade.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief