Heerlijk genieten van de zon zonder huidverkleuringen!

Geplaatst op: 31-03-2011

Heerlijk genieten van de zon zonder huidverkleuringen!

Stuk voor stuk zijn de producten van hannah gebaseerd op de meest nieuwe dermatologische inzichten en ingrediënten!

De nieuwe hannah SUN Perfection- lijn

Dat geldt ook voor de nieuwe hannah SUN Perfection- lijn! Met deze nieuwe zonneproducten bewijst hannah dat het op een verantwoorde wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid PERFECT te combineren is! Eén van de nieuwe producten uit deze innovatieve lijn is de hannah SUN Perfection Fade Treatment, dat speciaal werd ontwikkeld voor de bescherming in de zon van de getinte tot donkere huid en om huidverkleuringen als gevolg van UV- straling effectief tegen te gaan.

Verschillende huidtypes

Ieder mens heeft een bepaald huidtype, variërend van een zeer lichte huid tot aan de getinte, donkere huid. Globaal genomen worden deze verschillende huidtypes, in relatie tot het effect dat UV- straling heeft op de huid, verdeeld in 4 verschillende groepen/types (I, II, III en IV). Straling is altijd en overal aanwezig. Het zijn met name de UVA- en UVB-stralen die de aarde bereiken, mede afhankelijk van de invalshoek van de ozonlaag. Deze straling is niet zichtbaar, maar heeft wèl effect als je huid niet goed wordt beschermd! De nieuwe hannah SUN Perfection- producten zijn ontwikkeld, denkend vanuit huidtype, in plaats van SPF- nummers

Veilig zonnen zónder huidverkleuringen met SUN Perfection Fade Treatment

De nieuwe hannah SUN Perfection Fade Treatment werd speciaal ontwikkeld voor huidtype III- IV oftewel de getinte tot donkere huid. Iemand met dit huidtype bruint zeer snel en verbrandt vrijwel nooit, maar heeft echter wel veel aanleg voor de vorming van huidverkleuringen en pigmentvlekken. Dit huidtype vraagt dus om een relatief LAGE mate van zonbescherming oftewel een SPF LOW, waarbij hannah SIRC een belangrijk ingrediënt heeft toegevoegd om hyperpigmentatie van dit huidtype effectief tegen te gaan.

Op basis van hoogwaardige Macadamia olie met SPF 10

De formule van hannah SUN Perfection Fade Treatment bevat een UV-filter Low (SPF 10) dat de overdaad aan UVA- en UVB- straling absorbeert en dat een krachtige werking heeft tegen vrije radicalen. De hoogwaardige samenstelling op basis van Macadamia olie vult de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid aan en optimaliseert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid.

Rijk aan enkelvoudig verzadigde vetzuren

Macadamia olie is uitzonderlijk rijk aan enkelvoudig verzadigde vetzuren, waaronder Omega 3 , 6, en 7 maar ook vitamine B en natuurlijke antioxidanten. Deze rijke voedende olie stimuleert de bruining van de huid (natuurlijke bronzer), beschermt op een natuurlijke wijze tegen UV- straling en heeft een intensief verzachtende werking op de huid.

Gaat de vorming van huidverkleuringen tegen

De nieuwe hannah SUN Perfection Fade Treatment gaat de vorming van huidverkleuringen als gevolg van UV- straling genadeloos en effectief tegen op twee manieren dankzij de toevoeging van natuurlijk Zoethoutextract. Deze werkstof heeft een krachtige oplichtende werking op de enzymen die in de huid aanwezig zijn en het pakt pigmentafwijkingen zonder pardon aan.

Met anti-irriterende en antiallergische werking

Tevens heeft de SUN Perfection Fade Treatment een anti-irriterende en antiallergische werking en is daarmee ook zeer goed plaatselijk te gebruiken bij kleine huidirritaties. Zoethoutextract pakt huidverkleuringen zowel van binnenuit (bij de kern, daar waar ze ontstaan) aan, als van buitenaf (als deze reeds aanwezig zijn). Daarmee heeft dit geavanceerde ingrediënt zowel een probleemoplossende als preventieve werking bij hyperpigmentatie!

Intensief verzorgd en huidverbeterend zonnebaden

Met de nieuwe hannah SUN Perfection Fade Treatment wordt de huid tijdens het zonnen intensief verzorgd en vooral verbeterd. De formule bevat hiervoor vitamine B3 (Niacinamide), welke zorgt voor een verhoging van het ceramidengehalte en het vrije vetzurenniveau van de huid. De algehele huidconditie verbetert hierdoor opvallend. Vochtverlies wordt dankzij vitamine B3 verminderd, wat zeker bij huidtypes III en IV in ons klimaat wordt aanbevolen.

Werkt intensief stimulerend op collageenproductie

De combinatie van vitamine B3 met de toegevoegde Vitamine E zorgt voor een goede doorbloeding en verbetert de algehele teint van de huid. De toegevoegde krachtige antioxidant vitamine C gaat niet alleen de strijd aan tegen vrije radicalen, maar werkt tevens intensief stimulerend op de collageenproductie in de huid. Deze vitamine gaat bovendien ontstekingen tegen (o.a. bij acne) en versterkt de natuurlijke bescherming van de huid. De toegevoegde Rijstkiemolie is een zeer sterke natuurlijke antioxidant met een hoog gehalte aan vitamine E, die tevens als natuurlijk UV- filter fungeert. hannah Sun Perfection Fade Treatment bevat Ginkgo Biloba- extract dat zorgt voor een verbetering op de doorbloeding, het zuurstofgehalte in de huid en verbetert daarmee de gezondheid van de huid.

Voor ieder huidtype een geschikt hannah SUN Perfection- product

De nieuwe hannah SUN Perfection-lijn bestaat, naast de Fade Treatment tevens uit de volgende producten:

  • Voor de lichte tot licht getinte huid (huidtype II-III) die relatief gemakkelijk bruint en die niet zo snel verbrand, is er de hannah SUN Perfection High Quality met een SPF MEDIUM (SPF 15).
  • Voor mensen met een zeer lichte tot lichte huid (huidtype I-II) die snel verbrand, is er hannah SUN Perfection Juvi Protect. Dit product biedt de zeer gevoelige huid een hoge mate van bescherming tegen UV- straling oftewel een SPF HIGH (SPF 30).

Profiteren van al het goede van zonlicht

De nieuwe hannah SUN Perfection producten perfectioneren het zonlicht en laten de huid daarmee alleen profiteren van de goede eigenschappen van UV- straling. Dit vormt DE  perfecte aanvulling op huidverbetering en past daarmee perfect bij de filosofie van hannah. De zonperfectionerende werking van alle hannah SUN Perfection-producten is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en absorptie van een overdaad aan UV- straling, waardoor de vitamine D- aanmaak toch geprikkeld wordt. Hierdoor maakt de huid gebruik van het licht in plaats van er schade door te ondervinden en... wordt zij tijdens het zonnen voelbaar en zichtbaar geperfectioneerd!

 

Verkoopprijzen

  • hannah SUN Perfection Fade Treatment € 58,00/ tube 75 ml
  • hannah SUN Perfection High Quality € 56,00/ tube 75 ml
  • hannah SUN Perfection Juvi Protect € 54,00/ tube 75 ml

 

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief