Heerlijk en onbezorgd genieten van de zon

Geplaatst op: 12-07-2011

Heerlijk en onbezorgd genieten van de zon

Met de unieke parabeenvrije SunClear SPF 30 Natural Sunscreen van Grahams, kan iedereen zelfs kleine kinderen en mensen met psoriasis of eczeem heerlijk onbezorgd genieten van de zon.

Laat geen witte waas achter

Tijdens de zomermaanden is het gebruik van een goed zonneproduct erg belangrijk. De consument is kritisch en wil het liefst producten met een veilige, natuurlijke samenstelling en een voldoende hoge SPF, die echter geen witte waas op de huid achterlaat! Met de unieke SunClear SPF 30 Natural Sunscreen van Grahams, kan iedereen zorgeloos van al het goede van de zon genieten!.

Met gepatenteerde ZinClear- technologie

Grahams SunClear SPF 30 Natural Sunscreen werd in december 2009 in Australië uitgeroepen tot beste zonnebrandcrème van het jaar! Dat is niet voor niets, want de formule is in meerdere opzichten uniek! Dankzij de gepatenteerde ZinClear- technologie bevat deze natuurlijke, 2 uur waterbestendige, soepel smeerbare en transparante formule het hoogst mogelijke gehalte aan zinkoxide (25%!) met een SPF 30.

Ook geschikt voor mensen met psoriasis of eczeem

De formule is uitermate geschikt voor de bescherming in de zon, zelfs van de gevoelige huid van kleine kinderen en mensen met psoriasis of eczeem! Hoogwaardige verzorgende bestanddelen zoals sheabutter, sesam- en rozenolie en de vitamines A en E houden de huid, zelfs in de felle zon perfect soepel, zacht en vooral...gezond!

 

Consumentenaviesprijs

  • Grahams SunClear SPF 30 Natural Sunscreen € 15,95/50 gr.
  • Grahams SunClear SPF 30 Natural Sunscreen € 31,95/150 gr.

Meer informatie: www.grahams.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief