Heerlijk baden à la carte met Kneipp

Geplaatst op: 29-09-2011

Heerlijk baden à la carte met Kneipp

De 'R' is in de maand en is hét moment om de badproducten weer aan te vullen. Op een gure koude winterdag is er toch niets lekkerder dan een warm geurig bad?

Grote keuze in badolie

Kneipp heeft een ruime keus aan badoliën en elke badolie heeft zijn eigen specifieke werking. Dat is niet overdreven, dat is nodig. Want dit voorziet in veel verschillende badbehoeften op elk gewenst moment van de dag en bij elke stemming. Zo heeft Kneipp o.a:

  • Rozemarijn, voor extra energie in de ochtend
  • Jeneverbes, voor soepele spieren, na bijvoorbeeld sport
  • Lavendel, voor ontspanning na een hectische dag
  • Eucalyptus, voor als je in de mineur bent en een opkikker nodig hebt
  • Amandel, voor de droge winterhuid

Een beetje zomer in de winter

Voor wie graag eens iets ander wil in bad is er Flower Power badolie die zomerse vrolijkheid in de badkamer brengt. De verzorgende hennepolie in dit product is een traktatie voor de huid en de kruidige etherische patchouli-olie zorgt voor een heerlijke geur en een gevoel van harmonie.

Power of nature

De badoliën van Kneipp ontlenen hun werking aan de kracht van de natuur. De pure etherische oliën werken op lichaam en geest in en de verzorgende plantenoliën verzorgen de huid. Alle producten van Kneipp bevatten geen minerale oliën, siliconenoliën en parabenen. Kneipp badolie zorgt ervoor dat je als herboren uit bad stapt! 

Voor de Whirlpool

Voor whirlpools adviseert Kneipp de Kneipp Badkristallen. Deze zijn getest en goedgekeurd door o.a. whirlpoolfabrikant Villeroy & Boch. De Badkristallen gaan niet enorm schuimen en ze zijn beter voor de leidingen van een whirlpool. Ze zijn gemaakt van zuiver mineraalzout en pure etherische oliën. Een scheutje badkristallen in het bad zorgt voor een krachtig aroma dat zelfs ver buiten de badkamer te ruiken is. Verkrijgbaar in Lavendel, Eucalyptus, Oranje-Lindebloesem, Wilde Roos-Lavendel en Jeneverbes.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Kneipp Badolie  € 8,99/100 ml
  • Kneipp Badkristallen  € 7,99/500 gram

 

 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief