Hansaplast introduceert nieuwe pleisters voor jong en oud

Geplaatst op: 11-04-2012

Hansaplast introduceert nieuwe pleisters voor jong en oud

Hansaplast is al negentig jaar expert op het gebied van wondverzorging. Tijdens het 90-jarig jubileumjaar komt Hansaplast met een Limited Edition Classic Jubileum Pack en een speciale Cars-pleister voor kinderen.

Daarnaast presenteert Hansaplast de Hansaplast Extra Strong Waterproof pleisters die precies voldoen aan de wensen die mensen stellen aan hun pleister.

Limited Edition Hansaplast Classic

De Hansaplast Classic-pleister is de klassieker onder de pleisters. Omdat Hansaplast dit jaar negentig jaar bestaat komt deze pleister nu in een Limited Edition Classic Jubileum Pack, een opvallende retroverpakking geheel in de stijl van 90 jaar geleden. De Hansaplast Classic-pleister is gemaakt van duurzaam en luchtdoorlatend materiaal dat beschermt, ademt en schokdempend werkt. De strips kunnen eenvoudig op maat geknipt worden en zijn daarmee geschikt voor zowel grote als kleine wondjes.

Hansaplast Extra Strong Waterproof

Uit het onderzoek van Hansaplast is gebleken dat de belangrijkste eisen aan een pleister zijn dat deze goed blijft zitten, waterproof en sterk is. Hansaplast speelt in op deze behoeftes met de nieuwe Hansaplast Extra Strong Waterproof pleisters. Deze pleister is gemaakt van zeer sterk materiaal, heeft een sterke kleefkracht, is waterdicht en ademend. De pleister heeft een extra groot absorberend wondkussen en is hierdoor geschikt voor allerlei wondjes. Hierdoor biedt de pleister een langdurige bescherming, onder alle omstandigheden.

Hansaplast Cars

Kindertranen drogen sneller met een leuke pleister want vrolijke plaatjes zorgen ervoor dat kinderen hun kleine ongelukjes snel vergeten. In 1968 werden de eerste gekleurde pleisters voor kinderen verkocht. Dit jaar introduceert Hansaplast de nieuwe Cars-pleisters. Dankzij de films Cars 1 en 2 en bijhorende computerspellen en speelgoed zijn Bliksem McQueen en zijn beste vriend Takel erg populair, iedere pleister heeft weer een ander Cars-figuurtje. De pleisters zijn niet alleen eenvoudig te verwijderen, ze beschermen ook kleine wondjes tegen vuil en bacteriën. De kleurstoffen van de plaatjes zijn veilig voor kinderen. De bestaande Hansaplast Princess-pleisters zijn vanaf nu ook verkrijgbaar met afbeeldingen van Prinses Rapunzel. De Mickey-pleisters worden uitgebreid met Minnie en haar vriendjes.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Hansaplast Classic  € 2,29, 1,2 meter-12 strips
  • Hansaplast Extra Strong Waterproof  €2,79, 16 strips
  • Hansaplast Cars  € 2,79, 16 strips, 2 formaten - groot en klein
  • Hansaplast Princess  € 2,79, 16 strips, 2 formaten - groot en klein
  • Hansaplast Mickey  € 2,79, 16 strips, 2 formaten - groot en klein 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief