hannah Youth Rocket voor een weerbare, langdurig jeugdige en gezonde huid!

Geplaatst op: 17-11-2010

hannah Youth Rocket voor een weerbare, langdurig jeugdige en gezonde huid!

Colostrum (biest) wordt momenteel genoemd als nieuw, natuurlijk trendingrediënt in huidverzorging, als het gaat om een krachtige en opzienbarende anti-aging werking!

Jeugdbooster

Dit ingrediënt op basis van koemelk zit boordevol weerstandsverhogende, celgroeistimulerende en versterkende voedingsstoffen voor de huid. Youth Rocket van hannah had dit ingrediënt reeds jaren geleden als voornaamste werkstof. Dit topproduct geniet sindsdien niet voor niets van een immens populaire status als regelrechte ‘jeugdbooster' voor een opvallend mooie, gave, gezonde en weerbare huid!

Natuurlijke werkstof

hannah Youth Rocket is gebaseerd op het innovatieve ingrediënt Pepha Nutrix. Deze natuurlijke werkstof wordt verkregen uit Colostrum, beter bekend als Biest. Dit is de eerste melk die een koe geeft na de geboorte van haar kalf. Ook de eerste moedermelk wordt biest genoemd.

Biest, ‘het antibioticum van Moeder Natuur'!

Colostrum of biest wordt ook wel ‘het antibioticum van Moeder Natuur' genoemd, vanwege de intensief antibacteriële en antivirale eigenschappen die deze melk heeft. Biest is zeer rijk aan aminozuren, melkpeptiden, B- vitaminen en huidverbeterende mineralen, in combinatie met intensief voedende werkstoffen. Colostrum verhoogt de immuniteit (weerstand) van de huid, stimuleert de groeifactoren en herstelt verouderde en beschadigde cellen.

Krachtig huidregenererend en intensief collageenstimulerend

De formule van hannah Youth Rocket stimuleert de huideigen, collageenproducerende cellen op een krachtige wijze om het zelfherstellende vermogen van de huid intensief te activeren. De aanmaak van collageen wordt hierdoor bevorderd waardoor het natuurlijke volume en de spankracht van de huid zichtbaar en voelbaar toenemen.

Intensief herstel van de huid

De toevoeging van natuurlijke vitamine E en Calendula (goudsbloem) hebben een sterk kalmerende, ontstekingsremmende werking. Deze werkstoffen zorgen voor een intensief herstel van de huid. Samen met Bèta Caroteen (provitamine A), wat het vermogen heeft om zonbeschadiging te reduceren, wordt de algehele huidconditie aanzienlijk verbeterd.

Een stevige, elastische huid met een gezonde glans

De hoogwaardige formule van hannah Youth Rocket werkt zowel preventief als probleemoplossend! Het pakt bestaande huidproblemen, zoals een extreem droge huid of een sterk verouderde, beschadigde of verslapte huid effectief aan. Tevens zorgt de geavanceerde samenstelling voor het langdurig behoud van een opvallend jeugdige huid.

hannah Youth Rocket op basis van Pepha Nutrix

 •  verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid
 •  herstelt verouderde en beschadigde huidcellen stimuleert de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen
 •  vermindert bestaande rimpels en fijne lijntjes
 •  voorkomt de vorming van nieuwe rimpels en fijne lijntjes
 •  zorgt voor een gezonde glans op de huid
 •  revitaliseert en balanceert de huid
 •  voedt en hydrateert de huid intensief
 •  herstelt en onderhoudt het bindweefsel
 •  kalmeert de huid bij o.a. couperose en eczeem
 •  verstevigt de huid aanzienlijk
 •  zorgt voor een toename van de elasticiteit en het volume van de huid

 

Verkoopprijs

hannah Youth Rocket is verkrijgbaar voor € 75,00/50 ml

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief