hannah Vitamin Complex viert dit jaar haar jubileum!

Geplaatst op: 15-02-2012

hannah Vitamin Complex viert dit jaar haar jubileum!

hannah Vitamin Complex, een vitaminerijke, intensief vochtregulerende en huidverbeterende gezichtsspray bestaat 20 jaar! Een goed moment om dit unieke, multifunctionele product weer volop in de spotlights te zetten!

Handige sprayvorm voor een opvallend stralende huid

Het hannah Vitamin Complex bevat hoog gedoseerde, natuurlijke vitaminen, zoals A, E, en F die daadwerkelijk dóór de huid heen kunnen dringen, om vervolgens de diepere huidlagen te bereiken. Daar aangekomen zorgen ze voor extra vitaliteit en weerstand tegen externe invloeden. Deze unieke en handige spray vormt daarmee een rijke verzorgingsnevel boordevol vitaminen, voor een opvallend stralende huid!

Met intensief vochtregulerende eigenschappen

Een vochtarme huid is niet goed in staat om lipiden te binden. De formule van het hannah Vitamin Complex bevat, naast de rijke multivitaminecocktail, tevens intensief vochtregulerende en huidverbeterende werkstoffen, waaronder paardenkastanje- extract en linoleenzuur voor een instant hydratatie van de huid. Vanwege de intensief vochtregulerende eigenschappen zal de huid een verzorgende crème daarna aanzienlijk beter opnemen, waardoor er veel minder crème nodig is. De multifunctionele spray wordt dagelijks na het reinigen van de huid royaal verneveld over het gehele gezicht en geeft de huid direct een comfortabel en verfrist gevoel.

Volop in de spotlights tijdens de Beauty Trade Special

Vanwege het 20- jarig jubileum van de succesformule van het hannah Vitamin Complex, zal dit unieke product tijdens de komende Beauty Trade Special die gehouden wordt van 24- 26 maart 2012 in de Jaarbeurs te Utrecht volop in de spotlights staan. De stand van hannah SIRC is te bezoeken in hal 11, standnummer D022. Het hannah Vitamin Complex zal daar vanwege het jubileum op een bijzondere wijze aan de bezoekers van de hannah- stand worden gepresenteerd!

 

Verkoopprijs

  • hannah Vitamin Complex € 33,00/50ml en € 49,00/125ml

 

Tip: Het hannah Vitamin Complex is ook ideaal als fixatie voor make-up en heeft een matterende invloed om het glimmen van de huid in de loop van de dag te voorkomen. Bovendien kun je het handig meenemen in je tas!

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief