hannah Remodelling Cream herstelt rimpels en huidbeschadigingen

Geplaatst op: 20-11-2012

hannah Remodelling Cream herstelt rimpels en huidbeschadigingen

Voor een effectieve én snelle manier herstellen van rimpels, schrale huid, eczeem en huidbeschadigingen zoals littekens, biedt hannah met de Remodelling Cream een ongekend krachtige formule die de huid letterlijk hermodelleert en haar weer gaaf en glad voor de dag laat komen!

Bevat natuurlijke Vitamine E

De formule van hannah Remodelling Cream bevat 12% ingekapselde natuurlijke vitamine E. Dankzij deze zeer hoge concentratie is deze crème uitzonderlijk geschikt voor een snel herstel van een beschadigde huid. Vitamine E activeert de doorbloeding, regenereert de huid, herstelt de beschadigde huidcellen, verstevigt het huidweefsel en bevordert een optimaal zuurstofgebruik van de huid. Deze krachtige ‘herstelvitamine' vermindert de roodheid van littekens en rimpeltjes, waardoor deze minder zichtbaar worden.

Herstellend bij o.a. littekens, brandwonden, eczeem en schrale huid

De volle samenstelling van hannah Remodelling Cream bevat tevens Kamille-extract. Deze natuurlijke werkstof heeft een weerstandsverhogende werking voor de huid en werkt tevens kalmerend bij diverse huidirritaties. De Remodelling Cream is een onmisbare herstelcrème voor het hele gezin bij tal van huidbeschadigingen zoals littekens, brandwonden, eczeem, rosacea, schrale huid, schaafplekjes, huidbeschadigingen na acne en tal van andere ontsierende plekjes op de huid die vragen om een snel en effectief herstel!

Redactionele tip: hannah Remodelling Cream is ook te gebruiken als rijke oog-, hals- en decolletémasker!

 

Consumentenadviesprijs

  • hannah Remodelling Cream  € 56,00/45 ml

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief