hannah pakt pigmentvlekken effectief aan

Geplaatst op: 11-09-2014

hannah pakt pigmentvlekken effectief aan

Na de zomer kun je door de zon meer last hebben van vervelende pigmentvlekken en andere huidverkleuringen. Vaak gebruiken mensen te agressieve of te sterk prikkelende cosmeticaproducten die de hoornlaag aantasten waardoor steeds meer huiden met pigmentproblemen ontstaan.

Het drie stappenplan

hannah heeft een effectief stappenplan ontwikkeld die hyperpigmentatie en andere huidverkleuringen op meerdere fronten diep bij de kern aanpakt op een milde en zeer effectieve wijze, zonder de huid te beschadigen. De drie synergetische stappen van hannah zijn exfoliëren met Enzymatic Skin Peeling, verhelderen met Opulence Serum en preventief helpen voorkomen met Fade Treatment. Bij gecombineerd gebruik krijgt de huid haar egale teint en gave uitstraling terug en wordt deze langdurig behouden!

Exfoliëren van de huid

Met hannah Enzymatic Skin Peeling worden dode huidcellen op een milde maar effectieve wijze verwijderd. Deze milde en zachte peelingcrème werkt op basis van een enzymatische werking en bevat ook diverse huidverzorgende en huidregenererende werkstoffen zoals tarwekiemolie, tocopherol (vit E) hamamelis en palmitine- en stearinezuur. De formule kan zelfs gebruikt worden voor de zeer gevoelige huid en de tere huid rondom de ogen. Deze peeling zorgt voor een diep gereinigde, gladde en zachte huid.

De teint verhelderen

Het hannah Opulence Serum is een effectieve teint- en huidverbeteraar en bevat een uitgekiende mix van hoogwaardige werkstoffen die de huid qua teint verhelderen, zichtbaar egaliseren,  intensief verstevigen, voeden en beschermen. De formule pakt overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos aan bij de kern en bevat een vitamine C concentratie van maar liefst 20%. Het versterkt het bindweefsel, stimuleert de aanmaak van collageen en bevorderd het herstel van de huid. Bij dagelijks gebruik zorgt dit serum voor een gave, egale en opvallend stralende en heldere teint.

Nieuwe huidverkleuringen helpen voorkomen 

Fade Treatment van hannah helpt nieuwe pigmentvlekken te voorkomen én tegen te gaan. Het toegevoegde zoethoutextract heeft een krachtige werking en pakt pigmentverkleuringen zowel van binnen als van buiten aan. Tevens heeft het een anti-irriterende en anti-allergische werking en kan ook plaatselijk gebruikt worden bij kleine huidirritaties. De huid wordt het hele jaar beschermd tegen UV-stralen dankzij SPF 10 en de toegevoegde macadamianootolie verzacht en zorgt voor een optimale vochtbalans.

 

Consumentenverkoopprijzen

  • hannah Enzymatic Skin Peeling  € 31,50/40 ml 
  • hannah Opulence Serum  € 79,00/30 ml
  • hannah Fade Treatment  € 59,00/75 ml

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief