hannah lanceert Opulence Serum

Geplaatst op: 28-03-2013

hannah lanceert Opulence Serum

hannah heeft onlangs het Opulence Serum gelanceerd, een bijzonder product want dit serum bevat een mix van hoogwaardige, geavanceerde werkstoffen die niet alleen de huid qua teint verhelderen en zichtbaar egaliseren maar haar tevens ook intensief verstevigen, voeden en beschermen.

Dit nieuwe intensief teintverhelderende serum zorgt voor een opvallend egale én stevige huid.

Met ingrediënt Wonderlight

De formule van het hannah Opulence Serum bevat het geavanceerde ingrediënt Wonderlight, in combinatie met de werkstof IBR-CLC (effectief huidoplichtende, kleurloze cartenoïde uit dode zeealgen en een perfect alternatief voor retinol). De formule verbetert de huid op meerdere fronten. Het serum pakt overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en diep bij de kern aan. Het zorgt bij dagelijks gebruik voor een gave, egale en opvallend stralende en heldere teint. De formule wordt gebruikt als een extra, intensief huidverbeterende stap en dus niet in plaats van een huidverbeterende crème.

Krachtige collageenbooster

Het hannah Opulence Serum pakt een onregelmatige teint structureel en effectief bij de kern aan en combineert dit bovendien met een intensief bindweefselversterkende werking. Het serum zorgt tevens voor een uitzonderlijk krachtige boost in het bindweefsel. De samenstelling bevat hiervoor maar liefst 20% in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Vitamine C heeft tevens een positief effect op een stralende, egale teint. Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidant vitamine op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt krachtig gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

Egale teint en zichtbare regeneratie

Rondom de ogen, bij de hals, het decolleté en de handen, waar huidveroudering zich veelal als eerste manifesteert, zorgt het hannah Opulence Serum voor extra vitaliteit, een opvallend egale teint en zichtbare regeneratie. De samenstelling bevat tevens vitamine E. Deze krachtige antioxidant, afkomstig uit natuurlijke oliën, werkt stimulerend op de doorbloeding en effectief regenererend op de huidcellen. Vitamine E verbetert tevens de celademhaling en bevordert het algehele huidherstel.

 

Consumentenadviesprijs

  • hannah Opulence Serum € 79,00/30 ml

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief