hannah Cell Recovery Cream, dé perfecte wintercrème die niet bevriest op de huid!

Geplaatst op: 10-12-2010

hannah Cell Recovery Cream, dé perfecte wintercrème die niet bevriest op de huid!

Tijdens de koude wintermaanden is het gebruik van een vollere, krachtig hydraterende en vooral intensief voedende crème geen overbodige luxe!

Optimale hydratatie en voeding

hannah Cell Recovery Cream met daarin onder andere squalane, lanoline, glycerine en betaïne, zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de natuurlijke vet- en vochthuishouding in de huid. Dankzij de unieke samenstelling is deze fluweelzachte en zeer rijke crème een regelrechte herstelbehandeling voor met name zeer droge en rijpere huidtypes!

Betaïne zorgt voor vetfilmpje

De toegevoegde betaïne zorgt voor een vetfilmpje op de huid en vermindert het vochtverlies. De toegevoegde huidverzorgende oliën zorgen voor een natuurlijke penetratie van de huideigen vetten. Hierdoor komt de natuurlijke verhouding tussen vocht en vet in de huid weer optimaal in balans, wordt huidveroudering aanzienlijk vertraagd en hervindt de huid haar comfort.

Dé perfecte wintercrème die niet bevriest op de huid

hannah Cell Recovery Cream is, naast het gebruik tijdens het gehele jaar door, met name dé ideale wintercrème, doordat deze crème niet bevriest op de huid tijdens de vrieskou. Dit komt omdat de Cell Recovery Cream een water-in-olie emulsie is, in tegenstelling tot de meeste crèmes, die gebaseerd zijn op een olie-in-water formulering!

Bij eczeem en als rijk (après-ski winter)masker

Ook bij een eczeemhuid biedt hannah Cell Recovery Cream snel weldadige verlichting, kalmering, herstel en verzachting. Deze bijzondere crème kan tevens als rijk verzorgend (winter)masker gebruikt worden. Het resultaat is een zijdezachte, goed gevoede en optimaal gehydrateerde huid tijdens de koude wintermaanden.

 

Consumentenadviesprijs

  • hannah Cell Recovery € 44,00/ 45 ml.

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief