hannah Body Travel Kit is onmisbaar voor iedere reis

Geplaatst op: 23-04-2012

hannah Body Travel Kit is onmisbaar voor iedere reis

Wanneer je op vakantie gaat of een weekendje weg, je wilt liever geen grote flacons meenemen. hannah ontwikkelde hiervoor speciaal een Body Travel Kit met drie van haar succesvolle bodytoppers!

De hannah Body Travel Kit bevat 3 huidverbeterende bodyproducten, in vrolijke oranje flacons van 100 ml per stuk, en bestaat uit een Shower Treatment, Body Oil en Body Cream.

Mild reinigen en verzorgen

hannah Shower Treatment droogt de huid niet uit en heeft een subtiele, frisse geur. De basis van hannah Shower Treatment wordt gevormd door Sojaboonolie, welke de eigenschap heeft om het vocht te reguleren en de huid uitzonderlijk glad en zacht te maken. De toegevoegde Calendula (Goudsbloem) stabiliseert de pH-waarde, werkt huidverzachtend en heeft tevens antiseptische, ontstekingremmende en schimmelbestrijdende eigenschappen. Vitamine C en E zorgen voor een gladde, mooie en gezonde huid en een intensieve regeneratie. Tezamen met lecithine zorgen deze vitamines voor het in goede conditie houden van de huid en gaan ze de strijd aan tegen vrije radicalen. Al douchend wordt het huidoppervlak zacht, jeugdig en soepel en voelt comfortabel aan.

Voeden, versoepelen en beschermen 

hannah Body Oil heeft Macadamia- olie als belangrijkste basis, gecombineerd met Arganolie. Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet/vochtbalans van de huid groot is. Door dit herstel wordt de natuurlijke huidbarrière geoptimaliseerd. Arganolie bevat tevens natuurlijke vitamine E, met een krachtige antioxidant werking. Naast het voedende karakter en de preventieve bescherming tegen huidveroudering heeft hannah Body Oil een specifieke werking op bijvoorbeeld een droge huid (na het zonnebaden), ter verlichting van eczeem en helpt tevens mee aan het herstel en genezingsproces van striae.

Kalmeren, verzachten en verwennen

hannah Body Cream bevat Macadamia- olie, een intens voedingsrijke oliesoort die is rijk aan antioxidanten en werkt kalmerend en verzachtend. De toegevoegde vitamine E heeft een intensief regenererende en verstevigende werking op de wanden van de haarvaatjes, voor een verbeterde structuur en teint van de lichaamshuid. De toegevoegde cafeïne heeft een vochtafdrijvende invloed en stimuleert de doorbloeding te stimuleren. Cafeïne werkt tevens als een sterke ‘antioxidant- boost' met hydraterende eigenschappen. Het resultaat is een perfect gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid met een mooie natuurlijk glans!


Verkoopprijs

  • hannah Body Travel Kit  € 49,00/3 x 100ml

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief