H&B Retail Groep lanceert twee nieuwe winkelformules: De Stadsdrogist & De Stadsparfumerie

Geplaatst op: 15-05-2014

H&B Retail Groep lanceert twee nieuwe winkelformules: De Stadsdrogist & De Stadsparfumerie

H&B Retail Groep uit Zwolle introduceert per 1 juli a.s. twee nieuwe winkelformules: De Stadsdrogist en De Stadsparfumerie. De eerste die zich gaan aansluiten bij deze formule zijn de winkels van In de Gaper. Het filiaal in Hattem gaat fungeren als pilotstore voor een nieuw winkelconcept.

Terug naar de basis

"De Stadsdrogist en De Stadsparfumerie gaan terug naar de basis; persoonlijke aandacht en een betrouwbaar advies", stelt Hans Brandwagt, directeur van H&B Retail Groep. Het assortiment wordt verrassend en vernieuwend. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het toevoegen van nieuwe, onderscheidende, merken uit zowel binnen- als buitenland. Uiteraard wordt hierbij ook de ontwikkeling van een huismerk in meegenomen.

Gezondheid en schoonheid

De Stadsdrogist en De Stadsparfumerie maken lokaal het verschil, omdat een groot assortiment wordt aangeboden op het gebied van gezondheid en schoonheid zowel in de winkels als online. Hans Brandwagt: "Met een persoonlijke benadering denken wij graag met de klant mee voor een passend advies. Wij hebben onszelf één doel gesteld: klanten laten stralen."

Onderscheidend assortiment

H&B Retail Groep gaat de formules ‘De Stadsdrogist' en ‘De Stadsparfumerie' ook franchisen. Deze formules kunnen gecombineerd worden onder één dak, maar kunnen ook prima los van elkaar gevoerd worden. De doelstelling is het bieden van een onderscheidend assortiment, een goede marge en een antwoord op de groei van de online-omzet. H&B Retail Groep gaat een samenwerking aan met Faco als logistiek partner voor De Stadsdrogist. De logistiek voor De Stadsparfumerie zal door H&B Retail Groep in eigen beheer worden gedaan.

Opening pilotstores

De winkels van In de Gaper zullen per 1 juli zijn omgebouwd tot De Stadsdrogist en De Stadsparfumerie. De pilotstores De Stadsdrogist aan de Kerkstraat 26 en De Stadsparfumerie aan de Kerkstraat 24 in Hattem worden geopend op woensdag 2 juli om 13.30 uur. 

Op 1 juli gaan er ook twee webshops online: www.destadsdrogist.nl en www.destadsparfumerie.nl.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief