Hairsprays van Andrélon vernieuwd en verbeterd

Geplaatst op: 17-10-2014

Hairsprays van Andrélon vernieuwd en verbeterd

Of je nu gaat voor een stralende glans, meer volume, mooie slag of extra fixatie voor je haar, Andrélon maakt het je nog makkelijker! De haarsprays zijn niet alleen verbeterd maar ook vernieuwd. Zo zie je in één oogopslag de haarspray die past bij jouw look!

Met verbeterde spraykop

Alle vernieuwde hairsprays hebben ook een verbeterde spraykop die een zeer verfijnde mist verstuift waardoor je haar heerlijk zacht en soepel blijft aanvoelen. Bovendien hebben ze ook een heerlijke frisse geur, drogen snel en zijn makkelijk uit te borstelen. De Schitterende Glans Hairspray is helemaal nieuw en zorgt voor een sterke fixatie en een stralende glans . De Fantastische Fixatie Hairspray in nu ook verkrijgbaar in 100 ml, handig voor onderweg of in je tas.

Fantastische Fixatie

De Fantastische Fixatie hairspray heeft een ultra sterke hold en is perfect om je opgestoken haar te fixeren. Het zorgt voor een ultra sterke fixatie, is geschikt voor alle haartypen en stylingwensen en houdt haar de hele dag in model.

Spectaculaire Slag

De Spectaculaire Slag hairspray heeft een sterke hold, fixeert slag in (krullend) haar en minimaliseert pluizende piekjes. De haarspray van Andrélon is ook geschikt voor rollers of krultang en zorgt voor een soepele slag zonder te verzwaren.

Nieuw: Schitterende Glans

De Schitterende Glans hairspray is nieuw in het assortiment, heeft een sterke hold en is ideaal voor een mooie, glanzende finishing touch. Je kunt het glanseffect opbouwen door lichtjes te sprayen en vervolgens de spray weer uit te borstelen. Het zorgt behalve glans ook voor een sterke fixatie en soepel en beweeglijk haar.

Verrassend Volume

De Verrassend Volume hairspray heeft een extra sterke hold en gebruik je als je haar goed droog is. Deze haarspray van Andrélon fixeert een volume-effect vanaf de haaraanzet zodat je haar een volle, luchtige uitstraling krijgt.


Consumentenadviesverkoopprijzen

  • Andrélon Fantastische Fixatie hairspray  € 4,19/250 ml
  • Andrélon Spectaculaire Slag hairspray  € 4,19/250 ml
  • Andrélon Schitterende Glans hairspray  € 4,19/250 ml
  • Andrélon Verrassende Volume hairspray  € 4,19/250 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief