Haal het voorjaar in huis met milieuvriendelijke geurkaarsen

Geplaatst op: 06-02-2012

Haal het voorjaar in huis met  milieuvriendelijke geurkaarsen

Voorjaarskriebels? Met de nieuwe geuren van pas gemaaid gras en bloeiende seringen van de  'Joyful Emotions' EcoSojawas Geurkaarsen hul je je leefomgeving in de geur van de lente!

Heerlijke voorjaarsgeur van pas gemaaid gras

"Spring is in the air with greens like grass, lettuce and cucumber"...oftewel de atmosfeer vult zich met de beloftevolle geur van de lente, dankzij groene geurnoten van pas gemaaid gras, fris bladgroen, verse sla en een vleugje sappige komkommer, dankzij de nieuwe Oscar & Babette Joyful Emotions EcoSojawas Geurkaars ‘Fresh Greens'. Het branden van deze heerlijke geurkaars wekt de illusie van de nieuwe lente die je opsnuift, zodra alle ramen in huis in het zonnige voorjaar weer volop open gaan!

Droomgeur van bloeiende Seringen

Bloemengeuren zijn erg populair, zowel in de vorm van parfums als geurkaarsen. ‘Fairy Flowers' is de tweede nieuwe voorjaarsgeur binnen de Joyful Emotions EcoSojawas Geurkaarsen Collectie. Romantisch, poederachtig en magisch is deze ‘Elfenbloem'- geurkaars op basis van de geur van bloeiende Seringen en een subtiel accent van tintelfrisse dauwdruppels op fris bladgroen. Deze hult je leefomgeving in een verfijnd en zacht bloemig geurwaasje, alsof je een weelderig boeket Seringen in huis hebt staan.

Tot wel 90% minder roetvorming

De speels vormgegeven en compacte kaarsblikjes van de Oscar & Babette 'Joyful Emotions' Geurkaarsen hebben drie symmetrisch verdeelde, ongebleekte 100% katoenen lontjes wat voor een heel bijzonder effect zorgt. Deze milieuvriendelijke geurkaarsen geven tot 90% minder roetvorming dan kaarsen op basis van paraffinewas, daardoor hoef je ramen en gordijnen veel minder vaak te wassen. Ze hullen je leefomgeving gedurende ca. 15 uur in een sfeervol kaarslicht en hebben verfijnde geuren, waar je stuk voor stuk intens blij van wordt!


Consumentenadviesprijzen

  • Oscar & Babette 'Joyful Emotions' EcoSojawas Geurkaarsen € 9,95/blikje 110 gram

 

Valentijnstip: zoek je een speciaal Valentijnscadeau? Oscar & Babette heeft ook leuke verrassende cadeaus voor een romantische Valentijnsdag!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief