Haal de handige vakantiebrochure bij Uw Eigen Drogist!

Geplaatst op: 30-06-2011

Haal de handige vakantiebrochure bij Uw Eigen Drogist!

De zomer heeft haar intrede gedaan en de eerste schoolvakanties gaan binnenkort weer van start , dat betekent vakantie en heerlijk ontspannen na een drukke tijd.

Goed voorbereid op vakantie

De koffers en tassen worden gepakt om te vertrekken naar het buitenland of lekker vakantie te vieren in eigen land. Er zijn een aantal dingen die zeker niet mogen ontbreken in de koffer zodat je goed voorbereid op vakantie gaat. Om deze artikelen vooral niet te vergeten ligt er bij Uw Eigen Drogist een brochure met diverse tips en op de achterkant een handige vakantie checklist.

Themaweken

De brochure is in lijn met eerder verschenen brochures van Uw Eigen Drogist die in het teken staan van verzorging en gezondheid en veelal gekoppeld zijn aan een themaweek. Voor 2011 heeft Uw Eigen Drogist een aantal themaweken in het leven geroepen om bijvoorbeeld een assortimentsgroep uit te lichten op het gebied van advies en onderscheidend vermogen, want dat is waar Uw Eigen Drogist voor staat.

Met handige tips

Eerder verschenen er brochures over mondverzorging en over voet- en beenverzorging. Een brochure in het teken van de zomervakantie mag dan natuurlijk ook niet ontbreken! Want wat te doen als je last hebt van reisziekte, diaree krijgt of wordt gestoken door een insect? In de handige brochure, die gratis te verkrijgen is bij Uw Eigen Drogist staat het allemaal beschreven.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief