Guhl Rijke Voeding met Monoi-olie bij breekbaar of beschadigd haar

Geplaatst op: 11-09-2012

Guhl Rijke Voeding met Monoi-olie bij breekbaar of beschadigd haar

Breekbaar haar, verlies aan elasticiteit of gespleten punten? Guhl Rijke Voeding beschermd het haar tegen haarbreuk en zorgt voor soepel, glad en glanzend haar. Met een nieuw ingrediënt Monoi-olie onthult Guhl een exotisch geheim voor je haar.

Monoi-olie staat bekend om zijn sterk hydraterende en verzorgende eigenschappen en ruikt naar heerlijk geurende exotische tiare bloem en kokosolie!

Herstelt, regenereert en verminderd haarbreuk

Guhl Rijke Voeding herstelt de natuurlijke, buitenste beschermlaag van beschadigd haar en regenereert nu ook de binnenste haarstructuur, haarbreuk wordt tot wel 90% verminderd. De lijn bestaat uit 6 producten en is onlangs uitgebreid met twee nieuwe producten: een 1-minuut geconcentreerd masker en een haarpunten elixer.

Guhl Rijke Voeding shampoo

De shampoo uit deze lijn regenereert breekbare delen van binnenuit, vult ze op, verzorgt het haar met lipiden en zorgt voor zichtbaar hersteld soepel haar. Het haar voelt na gebruik direct zacht en gezonder aan.

Guhl Rijke Voeding crème conditioner

De crème conditioner herstelt de haarstructuur van binnenuit en voorziet het haar van een beschermlaag. Na het gebruik voelt het haar zijdezacht aan, is het extra makkelijk uit te kammen en beschermt het tegen haarbreuk en gespleten haarpunten.

Guhl Rijke Voeding deep butter mask

Het deep butter masker heeft een diepgaande regeneratie van de binnenste haarstructuur, herstelt het intensief en beschermt het haar tegen gespleten haarpunten. Na de inwerktijd van 5 à tien minuten spoel je het uit en voelt het haar zijdezacht en soepel aan.

Guhl Rijke Voeding daily repair & protect crème 

De daily repair & protect crème zorgt voor herstel tot in de kern en vult de poreuze delen op. Het maakt het haar langdurig glad zonder te verzwaren en hoeft niet uitgespoeld te worden. Kan zowel over het hele haar of alleen in de poreuze en beschadigde delen van het haar worden gebruikt.

Guhl Rijke Voeding haarpunten elixer

De haarpunten elixer met pompje van de Guhl Rijke Voeding herstelt de haarpunten van binnen en van buiten en versterkt en beschermt het haar tegen gespleten haarpunten. Het vermindert haarbreuk en geeft de punten souplesse met een zijdeglans.

Guhl Rijke Voeding 1-minuut geconcentreerd masker

Een snelwerkend masker die in slechts 60 seconden het haar van binnenuit herstelt dankzij de diepgaande werking. Het haar wordt beschermt tegen haarbreuk en gespleten haarpunten. Na gebruik voelt het haar zacht en soepel aan en heeft een schitterende glans.

 

Consumentenadviesprijzen

 

Guhl Rijke Voeding, heeft net zoals het complete Guhl assortiment, een nieuwe uitstraling gekregen: moderner & vrouwelijker.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief