Guhl Pluiscontrole & Veerkracht wint Beauty Astir Award 2014

Geplaatst op: 18-02-2015

Guhl Pluiscontrole & Veerkracht wint Beauty Astir Award 2014

De Beauty Astir Awards worden elk jaar uitgereikt aan de beste beauty producten. Guhl kreeg voor de lijn Pluiscontrole & Veerkracht de felbegeerde Beauty Astir Award 2014 voor beste lancering in het segment Best Hair Mass.

De nieuwe productlijn van Guhl Pluiscontrole & Veerkracht tovert je onhandelbare lokken om in zijdezacht haar vol levendigheid zonder het te verzwaren.

Juryrapport

Het juryrapport luidde als volgt: “Met deze lijn kan zo’n 55% van de Nederlandse vrouwen haar voordeel doen, want meer dan de helft van ons heeft wel eens last van droog, ruw pluishaar. Zeker de blondines… Doordat de formule een lipidenlaagje om je haar legt, wordt een weerbarstige haarstructuur mooi glad en je haar valt soepel in model. De producten doen ook precies wat ze beloven én het voelt aan als luxe haarverzorging, maar dan voor fijne prijsjes.”

Pluizig en onhandelbaar haar

De jury was vol lof over de nieuwe haarverzorgingslijn van Guhl: “Deze haarverzorging is ideaal in de winter, als je snel last hebt van statistisch haar, maar ook heel geschikt als oppepper na de zomer, als die ene 'bad hair day' weken blijft duren. Je haar gaat dan gelukkig snel weer glanzen, is minder springerig en pluizig.”

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief