Guhl Man shampoos volledig vernieuwd

Geplaatst op: 29-04-2014

Guhl Man shampoos volledig vernieuwd

Guhl heeft de mannenshampoo voor futloos en dunner wordend haar en de anti-roos shampoo vernieuwd. Beide hebben nieuwe ingrediënten die zorgen voor zichtbaar sterk, krachtig en gezond haar vol energie en frisheid.

De vernieuwde Guhl Man Kracht & Energie Shampoo en Guhl Man Anti-Roos Shampoo zijn verkrijgbaar vanaf 1 mei 2014.

Guhl Man Kracht & Energie shampoo met arctische wilde bes

Guhl Man Kracht & Energie Shampoo is speciaal voor mannen met futloos, dunner wordend haar en zorgt voor zichtbaar krachtiger en voller haar vanaf de aanzet en een dagelijkse energie en frisheid voor haar en hoofdhuid. Het ingrediënt arctische wilde bes wordt gewaardeerd om haar krachtgevende en oplevende werking. De shampoo bevat ook cafeïne die het haar vanaf de wortel versterkt.

Guhl Man Anti-Roos shampoo met wilde limoen

Roos wordt veroorzaakt door een overmatige afscheiding van dode huidcellen op de hoofdhuid. De vernieuwde Guhl Man Anti-Roos shampoo heeft het ingrediënt wilde limoen die de hoofdhuid helpt te reguleren en stimulerend, verfrissend en verzachtend werkt. De unieke formule met het hydra pyrox complex met zink gaat roos doeltreffend te lijf, beschermt langdurig tegen nieuwe roosvorming en versterkt het haar.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Guhl Man Kracht & Energie Shampoo  € 6,40/200ml
  • Guhl Man Anti-Roos Shampoo €  6,40/200ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief