Guhl haarkleuringen in nieuwe verpakkingen

Geplaatst op: 26-06-2013

Guhl haarkleuringen in nieuwe verpakkingen

De twee vertrouwde haarkleuringen van Guhl in de oranje en gele verpakkingen hebben een modern en compleet nieuw jasje gekregen. De haarkleuringen zijn verrijkt met de vernieuwde formule met babassu-olie die je pas gekleurde haren een intensieve verzorging geeft, zijdezacht en gladder maakt en haar voorziet van een stralende glans.

De verpakkingsinhoud heeft ook een moderne uitstraling gekregen en heeft bovendien een vernieuwde vorm van de opbrengflacon voor het nog makkelijker mengen en opbrengen van de haarkleuring.

Guhl Intensieve crème-kleuring

De Guhl Intensieve crème-kleuring (voorheen in oranje verpakking) is een intensieve formule die je haren een langdurige kleur geven met een schitterende glans. De intensieve crème-kleuring heeft een perfecte grijsdekking en geeft een permanent kleurresultaat. De aloë vera en babassu-olie verzorgen en beschermen je haar tegen invloeden van buitenaf. Deze lijn bestaat uit 19 diepe, briljante kleuren in de vertrouwde kleurnuancen van Guhl, inclusief Guhl Oplichtend. 

Guhl Beschermende crème-kleuring

De Guhl Beschermende crème-kleuring (voorheen in gele verpakking) geeft je haar een perfecte grijsdekking tot 100% (zelfs volledig grijs haar) en heeft een actieve bescherming dankzij de formule met Q10 en babassu-olie die je haar beschermen tegen invloeden van buitenaf voor een blijvend kleurresultaat. De verpakking bevat 50% extra zodat meerdere behandelingen mogelijk zijn. Deze lijn bestaat uit 10 natuurlijke kleuren in de vertrouwde kleurnuancen van Guhl.

Langer plezier hebben van je haarkleur? Gebruik dan Guhl Kleurbehoud & Verzorging met Goji-bes!


Consumentenadviesprijzen

  • Guhl Intensieve crème-kleuring  € 12,70
  • Guhl Beschermende crème-kleuring  € 13,51

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief