Grote voorjaarsschoonmaak voor je lichaam met Innerwave Detoxkuur!

Geplaatst op: 03-02-2011

Grote voorjaarsschoonmaak voor je lichaam met Innerwave Detoxkuur!

Een nieuw sportseizoen voor de boeg en... dé ideale tijd voor een effectieve, 100% veilige Detoxkuur met Innerwave!

Voorjaar 2011, een nieuwe lente, een gezonde start

Met de start van het nieuwe jaar en de lente en zomer in het vooruitzicht, zijn veel mensen weer actief aan het sporten gegaan. Hardlopen, fitness, yoga en diverse andere vormen van lichaamsbeweging, helpen mee aan het verkrijgen van een sterker, mooier gestroomlijnd en weerbaar lichaam. Ook detoxkuren die het lichaam en de organen van binnen uit grondig reinigen, zijn in het voorjaar mateloos populair.

Dé perfecte kuurbehandeling

De combinatie van sporten en detoxen via de unieke Innerwave Detoxprogramma's zorgt voor een versnelde afvoer van gifstoffen en slakken in het lichaam. Het vormt dé perfecte kuurbehandeling voor een ieder die het voorjaar en de zomer van 2011 vitaal, fit, stralend en vooral gezond tegemoet wilt treden!

Aarde is sterk vervuild

We leven in 2011 en onze aarde is helaas sterk vervuild, maar ook onze omgevingslucht, grond en het drinkwater. Elke dag opnieuw voeden we ons lichaam met voedsel via het spijsverteringskanaal, met zuurstof via de longen en met zonlicht via de huid. Via deze organen krijgen we ook gifstoffen binnen, waardoor onze darmen, natuurlijke lichaamsvloeistoffen, bloed, lymfe en kliersappen verontreinigd raken!

Ons lichaam, ongemerkt een opslagplaats voor gifstoffen

De gifstoffen stapelen zich ongemerkt op in ons lichaam en kunnen tal van vage en zelfs duidelijk klachten veroorzaken. Een Innerwave Detoxkuur is dan de 100% veilige, verantwoorde en effectieve oplossing om het lichaam en haar organen op een grondige wijze te ontdoen van deze ‘toxen'.

Verhoogde aanvoer van gifstoffen toegenomen

De laatste tientallen jaren is het gehalte aan giftige stoffen in het lichaam door een verhoogde aanvoer van gifstoffen uit voeding, genotmiddelen, medicijnen, cosmetica (ongeveer 2 kilo per persoon), schoonmaakmiddelen en luchtvervuiling, schrikbarend toegenomen. Het betreft vaak chemicaliën die niet in het lichaam van onze grootouders voorkwamen.

Overmatig en verkeerd eten

Naast deze externe vergiftiging vormt ook de interne vergiftiging als gevolg van overmatig en verkeerd eten (de meeste mensen eten te veel, te vet en consumeren teveel suikers en witte zetmelen), drinken (teveel alcohol, koffie, suikerhoudende frisdranken of "light" dranken met kunstmatig zoetstoffen zoals aspartaam) en voedselontbinding in de darmen (o.a. obesitas, constipatie) een zware belasting voor het lichaam.

Onvoldoende verwijdering van gifstoffen (‘toxen')

Als gevolg van overmatig en verkeerd eten raken de reinigende organen zoals de lever en lymfe en de uitscheidingsorganen zoals darmen, longen, nieren en huid overbelast. Dit leidt onvermijdelijk tot een onvoldoende verwijdering van gifstoffen (‘toxen') waardoor deze zich hardnekkig vastzetten in het lichaam.

Diverse klachten en symptomen

Uiteindelijk leidt dit tot diverse klachten en symptomen, welke een poging van het lichaam zijn om de gif- en afvalstoffen om te zetten en zich ervan te ontdoen. Naarmate dit mechanisme langer aanhoudt worden de klachten ernstiger en zijn steeds moeilijker terug te draaien. Detoxen via één van de Innerwave Kuurprogramma's is dan de aangewezen methode!

Volledige ontgifting van het lichaam

De zorgvuldig uitgekiende Detoxprogramma's van het Innerwave Concept helpen je lichaam om gezond, vitaal en mooi te worden én vooral te blijven. De zeer complete en veilige Innerwave Detoxkuren begeleiden je optimaal om een volledige ontgifting van het lichaam te kunnen realiseren.

Veilig detoxen zonder honger lijden of voedingstekorten!

Dagenlang alleen maar fruit eten, vruchtensappen, kruidenthee en water drinken, zónder daarbij enig ondersteunend voedingssupplement te nemen, maakt je zwak, extra moe en duizelig en zorgt voor veel hoofdpijn. Dit is echter niet nodig! Innerwave combineert haar Detoxkuren daarom met hoogwaardige voedingssupplementen, waardoor honger lijden niet aan de orde is en er van voedingstekorten allesbehalve sprake zal zijn.

In topvorm met 3 kuurfases, op weg naar een gezond, fit, sterk en mooi lichaam

De Innerwave Detoxkuur bestaat uit de 3 opeenvolgende fases, te weten voorbereiden, kuren en weer opbouwen. De complete set bestaat uit 9 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten, inclusief een thuisset voor darmspoelingen en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. Tijdens de kuurweek zijn één of tweedagelijkse darmspoelingen (optioneel, dus niets hoeft!) met lauwwarm water van essentieel belang om de vrijgekomen gifstoffen in de darmen optimaal te kunnen verwijderen.

Gedetailleerd kuurboekje

In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd en hoe men zichzelf eenvoudig deze spoelingen kan geven. De combinatie met sport verbetert de afvoer van afvalstoffen aanzienlijk en wordt daarom niet voor niets geadviseerd tijdens de kuur.

De positieve effecten op lichaam en geest met detoxprogramma met het Innerwave Concept

 • Gunstige invloed op de algehele gezondheid
 • ontgift het lichaam op een krachtige, maar 100% veilige en natuurlijke wijze
 • bevordert een goed zuurbase evenwicht in het lichaam
 • herstelt het zelfreinigend vermogen van de spijsverteringsorganen
 • verwijdert opgestapelde slakken
 • is goed voor de darmflora
 • verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels
 • versterkt de levenskracht
 • helpt bij vermoeidheid
 • verhoogt de vitaliteit
 • bevordert de spijsvertering
 • zuivert de huid van binnenuit
 • geeft weer glans aan het haar
 • helpt om enkele kilo's af te slanken
 • leert gezonde voedingsgewoonten aan, waar men een leven lang plezier van heeft
 • zorgt voor een algeheel gevoel van meer ‘wellness'
 • ideaal in combinatie met sporten zoals yoga en fittness voor een vitaal lichaam

Innerwave + sporten = de gouden combinatie voor een vitaal en gezond lichaam van binnen én buiten!

Voldoende lichaamsbeweging in combinatie met een zorgvuldig uitgekiend Innerwave Detox- Kuurprogramma is de perfecte combinatie voor een gezonder, mooier en sterker lichaam. Als je jezelf van binnen lekker voelt, zie je dat immers van buiten! Met de complete Innerwave Kuurprogramma's kun je het lichaam eenvoudig thuis op een 100% veilige, goed vol te houden en vooral verantwoorde wijze krachtig ontgiften en van meer vitaliteit, gezondheid én natuurlijke schoonheid voorzien!

Vitaliteit, gezondheid en een betere conditie

De bedoeling van een dergelijke kuur is, dat giftige stoffen zorgvuldig worden verwijderd, dat opgestapelde ‘slakken' uit de darmen worden losgemaakt en dat alle ingewanden als het ware een flinke ‘bezembeurt' krijgen. Door deze grondige reiniging van binnen, voel je jezelf vele malen energieker, krijg je een beter humeur en zie je er bovendien veel beter en gezonder uit. Detoxen met Innerwave zorgt daardoor voor een algeheel gevoel van vitaliteit, gezondheid en een betere conditie, zeker als je dit combineert met sport!

Meer informatie: www.innerwave.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief