Grootste teen-afknapper: Kalknagels

Geplaatst op: 03-03-2014

Grootste teen-afknapper: Kalknagels

Uit klinisch onderzoek* blijkt dat kalknagels de grootste teen-afknapper en de meest voorkomende oorzaak van nagelproblemen zijn. Kalknagels komen meestal voor aan de tenen en zijn vaak verkleurd, ruw of brokkelig.

Wanneer kalknagels niet op tijd en goed behandeld worden, worden ze zó dik dat knippen niet meer kan en het dragen van schoenen behoorlijk pijnlijk kan zijn.

Klaar voor het voorjaar

Om je voeten op tijd 'slipperklaar' te krijgen, is het belangrijk om nu al te starten met de juiste verzorging. Vooral als een nagel verkleurd, dik of brokkelig is wat veroorzaakt kan zijn door een schimmelinfectie, ook wel kalk- of schimmelnagel genoemd. Snel een nagellakje erop lijkt misschien de oplossing, maar om echt mooie en gezonde nagels te krijgen is meer (tijd) nodig.

Online kalknageltest

In het begin merk je vaak weinig van een kalknagel omdat een schimmel langzaam groeit. Voor veel mensen is het dan ook lastig om vast te stellen of ze last hebben van een kalknagel. Een huisarts of een (medisch) pedicure kan goed beoordelen of er sprake is van een kalknagel en adviseren over de juiste behandeling, bijvoorbeeld met Naloc. Op Naloc.nl is een kalknageltest te doen waarbij direct een eerste advies wordt gegeven.

Naloc bevordert herstel en uiterlijk van kalknagels

Kalknagels zijn besmettelijk, het is dus erg belangrijk om tijdig en effectief te behandelen om zo besmetting van andere nagels te voorkomen. Naloc is een product dat het herstel en uiterlijk van kalknagels bevordert. Het is makkelijk in gebruik: eenmaal per dag aanbrengen, zonder opbouwschema en vijlen is niet nodig. Naloc verbetert zowel de structuur als de vochtbalans van de nagel. Daarnaast voorkomt het schimmel- en bacteriegroei.

Eerste verbeteringen binnen 2 weken

Klinisch onderzoek toont aan dat 77% van de gebruikers van Naloc binnen twee weken de eerste verbeteringen aan de nagel ervaart, 92% na acht weken. Een goede behandeling van kalknagels heeft tijd nodig; Naloc dient 3 tot 6 maanden gebruikt te worden voor significant resultaat. Met één tube Naloc kunnen gemiddeld drie nagels, gedurende drie maanden behandeld worden.

*Naloc heeft in samenwerking met Kien Onderzoek in januari 2013 een onderzoek uitgevoerd onder ruim 1.000 Nederlanders van 18 jaar en ouder.&


Consumentenadviesprijs

 

Naloc is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief