Grootste D.I.O. drogisterij-parfumerie van Nederland geopend in Aalsmeer

Geplaatst op: 18-11-2013

Grootste D.I.O. drogisterij-parfumerie van Nederland geopend in Aalsmeer

Begin deze maand heeft D.I.O. ondernemer Piet van der Zwaard een mega drogisterij in Aalsmeer geopend met een totale winkeloppervlakte van meer dan 800m2 met drie verschillende winkels en schoonheidssalons. Deze unieke drogisterij-parfumerie is gelegen op een en hetzelfde adres.

Een D.I.O. drogisterij, Mooi parfumerie en een D.I.O. de Natuurdrogist aangevuld met drie schoonheidssalons onder een dak is vooralsnog een gewaagde, maar juiste stap gebleken in deze zware economische tijd.

Uitgebreide keuze in producten

Wat ooit begon als een winkel in o.a. drogerijen is nu uitgegroeid tot een megadrogisterij waar de klant bij D.I.O. kan kiezen uit het reguliere drogisterij-assortiment, de huismerkproducten van Idyl en Erica, een volledige lijn natuur-en gezondheidsproducten inclusief natuurlijke cosmetica, biologische voedingssupplementen, biologische thee en reformproducten. Hier ondersteunt de houten vloer in de Natuurdrogist het warme en natuurlijke gevoel.

Diverse workshops Mooi parfumerie 

In de Mooi parfumerie van D.I.O. vindt de klant juist weer frisse groene en witte lentekleuren. Mooi, maar toch toegankelijk, met achter in de winkel een beautyschool tafel waar een aantal keer per week workshops gegeven gaan worden. In deze parfumerie werken zes dames, van wie twee schoonheidsspecialistes en een visagiste, met echtgenote Jolanda van der Zwaard aan het roer.

Unieke combinatie

Deze unieke combinatie van drogisterij, parfumerie, gezondheidswinkel en schoonheidssalon past precies in deze tijd. De vraag naar natuurlijke en verantwoorde producten groeit gestaag, gezondheid is booming business, maar ook beleving is wat de klant in deze tijd van groeiend webshopverkoop zoekt in een winkel. Luxe merken, een breder assortiment, parfums van wereldklasse, cadeaus, een gezichtsbehandeling en probeerproducten horen daar natuurlijk bij.

Zonnige toekomst

Piet van der Zwaard: "Sinds we open zijn heb ik de mooiste dingen van klanten gehoord. Zoals: ‘ik heb helemaal niet het gevoel dat ik in Aalsmeer ben, eerder in een winkel in hartje Parijs'. Maar ook de enorme ruimte vinden de klanten geweldig. Sommigen zeggen zelfs dat ze het bijzonder vinden dat wij zoiets groots hebben durven neerzetten in crisistijd. Ik durf te beweren dat wij de grootste drogisterij van heel Nederland zijn en uniek in zijn soort! Waar ik in ieder geval in Aalsmeer en omstreken bekend om sta zijn onze scherpe prijzen. Ik heb een trouwe klantenkring die al jaren bekend is met D.I.O. Ze komen terug voor het goede advies, de tijd die we voor hen nemen, de gezelligheid. En met deze vier-onder-een-dak formule zien wij de toekomst zonnig tegenmoet".

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief