Grootste DA + Mooi van Nederland geopend in Winterswijk

Geplaatst op: 07-11-2013

Grootste DA + Mooi van Nederland geopend in Winterswijk

Vorige week donderdag opende de vernieuwde DA+Mooi ‘t Centrum vol trots haar deuren aan de Ratumsestraat 29 in Winterswijk. Deze winkel is daarmee de grootste DA+Mooi winkel van Nederland met maar liefst 600 vierkante meter!

DA en Mooi bieden een totaal en hoogwaardig aanbod op het gebied van gezondheid en schoonheid met de meeste keuze, het beste advies en de mooiste aanbiedingen.

Grote openingsactie met spectaculaire demonstraties

Het winkelteam opende, samen met de directie van DA en Mooi, op donderdag 31 oktober hun prachtige drogisterij en parfumerie, waar een lange rij belangstellende klanten voor de deur stond. De dagen na de opening was het volop feest bij DA + Mooi ‘t Centrum. Niet alleen kregen de eerste honderd klanten een tas met cadeaus ter waarde van vijftig euro, wie later kwam kreeg korting van 25% op het gehele assortiment! Ook was er tijdens de openingsdagen in de winkel van alles te doen en te beleven zoals demonstraties van bekende merken, make-up tips en stylingadvies voor je haar.

Service, vakkennis, kwaliteit en klantvriendelijkheid

DA 't Centrum van de familie Oortgiese is al veertig jaar een begrip in Winterswijk. Bij de ondernemende familie staat service, vakkennis, kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop in de winkel die nu verbouwd is tot een prachtige DA+Mooi van 600 vierkante meter, waarbij de parfumerie nu ook in hetzelfde pand zit. Wim en Anja en dochter Chantal Oortgiese hebben erg veel zin om samen met het enthousiaste team in de vernieuwde winkel aan de slag te gaan.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief