Nieuw van Greenland: Fruit Emotions shower mousse zonder drijfgas

Geplaatst op: 15-09-2014

Nieuw van Greenland: Fruit Emotions shower mousse zonder drijfgas

Een goed begin van de dag begint onder de douche met één van de heerlijke zachte en romige shower mousses van Greenland. Deze shower mousses prikkelen stuk voor stuk je zintuigenen en zijn verkrijgbaar in wel heel bijzondere geurcombinaties: papaya-lemon, lime-vanilla en strawberry-anise.

De shower mousses zijn net als alle andere producten zonder parabenen, SLS, SLES, alcohol, minerale oliën, micro plastics, gluten en siliconen en geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Stijlvolle verpakking

De verkwikkende Greenland shower mousses met fruitsensatie ruiken lekker, voelen zijdezacht aan en verzorgen je huid. Ze zijn verpakt in prachtige stijlvolle aluminium flessen en zijn in de badkamer absoluut een lust voor het oog!

Zuinig in gebruik

Greenland shower mousses bevatten geen drijfgas en worden met zuivere lucht op druk gebracht waardoor ze erg zuinig zijn in gebruik. Wil je nog lekker lang nagenieten en je omgeven met dezelfde geur van de mousse? Gebruik dan na het douchen de ontspannende en verleidelijke Fruit Emotions body mist.

 

ConsumentenadviesprijsLees meer over Greenland

Zomerse Lip Balm van Greenland met aardbeiensmaak

Greenland breidt uit met natuurlijke zeeptabletten in bewaarblik

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief