Gratis Vitaminewijzer bij DA

Geplaatst op: 19-01-2011

Gratis Vitaminewijzer bij DA

In deze eerste grijze donkere maanden van het nieuwe jaar is het belangrijk om in de winter extra aandacht te geven aan je gezondheid.

Weerstand

Dit kan door gezonde voeding, dagelijks voldoende beweging (minimaal 20 minuten per dag) en eventueel extra vitamines voor de weerstand te nemen. De zon schijnt in de winter bijna niet waardoor we te weinig vitamine D binnenkrijgen (vit D wordt aangemaakt onder invloed van zonlicht) waardoor je je lusteloos kunt voelen. Ook komen we minder buiten in de frisse lucht, eten we veel vetter en eten minder groente en fruit dan in de zomermaanden waardoor de weerstand kan verminderen.

Handige vitaminewijzer

Door een verminderde weerstand kun je sneller verkouden en ziek worden en dan kunnen vitamines een uitkomst bieden om je weerstand te ondersteunen. De DA heeft speciaal een handige vitaminewijzer voor je gemaakt, zo zie je meteen wat en welke vitamines precies doen om je eventuele tekorten aan te vullen. Dus ga naar de DA en laat je adviseren welke vitamines je het beste kunnen ondersteunen zodat je fit de winter doorkomt!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief