Grahams SunClear SPF 30

Geplaatst op: 11-02-2011

Grahams SunClear SPF 30

Dé nummer 1 transparante zonnebrandcrème uit Australië voor veilig, gezond én mooi bruinen en met unieke ZinClear- technologie op basis van het hoogst mogelijke gehalte zinkoxide (25%!)

Geen witte waas op de huid

Met de eerste prille, maar verraderlijke lentezon alweer in het vooruitzicht, wordt het de hoogste tijd om alvast een goed zonneproduct te kopen! De consument is kritisch en wil het liefst producten met een veilige, natuurlijke samenstelling en een voldoende hoge SPF, die echter geen witte waas op de huid achterlaat! Met de unieke nieuwe SunClear SPF 30 Natural Sunscreen van Grahams, kan iedereen zorgeloos van al het goede van de zon genieten, zelfs kleine kinderen en mensen met psoriasis of eczeem!

Geoff Graham

De producten van Grahams zijn ontwikkeld door de Australiër Geoff Graham. Als baby had deze een zeer ernstige vorm van eczeem. Na zijn hele leven met dit hinderlijke huidprobleem te hebben moeten leren leven, kreeg zijn zoontje Ryan van 14 maanden tot overmaat van ramp ook eczeem over zijn volledige lichaam.

Complete lijn met effectieve producten

Geoff had gehoopt dat er door de jaren heen inmiddels wel effectieve producten tegen eczeem zouden zijn voor zijn zoontje. Nog altijd bleek echter niets afdoende te helpen! Hij nam het heft daarom in eigen handen en besloot samen met zijn vrouw Shannon om zelf een effectief product te gaan ontwikkelen! Zo ontstond een complete lijn met effectieve producten, waaronder een unieke zonnebrandcrème.

NIEUW! Grahams SunClear SPF 30 Natural Sunscreen

Grahams SunClear SPF 30 Natural Sunscreen werd in december 2009 in Australië uitgeroepen tot beste zonnebrandcrème van het jaar! Dat is niet voor niets, want de formule is in meerdere opzichten uniek! Dankzij de gepatenteerde ZinClear- technologie bevat deze natuurlijke, 2 uur waterbestendige, soepel smeerbare en transparante formule het hoogst mogelijke gehalte aan zinkoxide (25%!) met een SPF 30.

Houdt de huid perfect soepel, zacht en vooral...gezond!

De formule is uitermate geschikt voor de bescherming in de zon van de gevoelige huid van kinderen. Hoogwaardige verzorgende bestanddelen zoals sheabutter, sesam- en rozenolie en de vitamines A en E houden de huid, zelfs in de felle zon perfect soepel, zacht en vooral...gezond!

 

Verkoopprijs

  • Grahams SunClear SPF 30 Natural Sunscreen   € 15,95/50 gr. 
  • Grahams SunClear SPF 30 Natural Sunscreen   € 31,95/150 gr.

Meer informatie: www.grahams.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief