Good-Bye Cellulite 10 Days Serum

Geplaatst op: 09-06-2010

95% van de vrouwen heeft last van Cellulite maar wat is het nu precies en wat kunnen we hier aan doen..

Wat is Cellulite?

Good-Bye Cellulite 10 Days serumCellulite wordt veroorzaakt door een overmatige opslag van vet in de diepere lagen van de huid. Hierdoor wordt de huid oneffen, minder elastisch en worden kuiltjes zichtbaar. Cellulite komt voor op de dijen, heupen, billen en buik.

Eerste afslankproduct zonder massage

De unieke formule van het nieuwe NIVEA Good bye Cellulite 10 Days serum is het eerste afslankproduct wat niet hoeft te worden ingemasseerd, bovendien geeft het al na 10 dagen resultaat.

Lotus Extract en L-Carnitine

Het serum is namelijk een zeer geconcentreerde formule verrijkt met de unieke ingrediënten Lotus Extract en L- Carnitine, Het natuurlijke Lotus-Extract vermindert de ontwikkeling van nieuwe vetcellen en stimuleert het afbreken van vet tot kleinere deeltjes. Huideigen L-Carnitine stimuleert de conversie van deze deeltjes in energie.

Bewezen resultaten na 10 dagen

Na 10 dagen weken: 88% van de vrouwen bevestigd dat de gel hun huid mooier maakt. De huid is zichtbaar zachter, steviger en Cellulite is zichtbaar verminderd zelfs zonder extra massage.

Gebruik het NIVEA Good Bye Cellulite 10 Days serum gedurende 10 dagen meerdere keren per jaar om het gewenste effect te bereiken en vervolgens de NIVEA Good Bye Cellulite gel om het gewenste resultaat te behouden.

Extra tips voor een gladde strakke huid:

  • Drink voldoende water
  • Sport regelmatig
  • Eet niet te vet

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief