Goede opkomst bij kandidatenbijeenkomst DA in Rhoon

Geplaatst op: 17-06-2013

Goede opkomst bij kandidatenbijeenkomst DA in Rhoon

Afgelopen donderdag 14 juni vond onder de noemer ‘Maak werk van je eigen winkel' bij DA Rhoon een kandidatenbijeenkomst van DA plaats waar aspirant-ondernemers bijeen kwamen om geïnformeerd te worden over de mogelijkheid tot zelfstandig ondernemen binnen de bekende DA-formule.

Franchisen onder de vlag van de DA drogistenformule is voor veel starters de ideale manier om een eigen bedrijf te beginnen.

De presentatie

De opkomst bij de bijeenkomst was dan ook goed te noemen; ruim 15 geïnteresseerden hadden zich aangemeld om de presentatie bij te wonen. Gastvrouw en -heer tijdens de bijeenkomst waren Wilma en Robert Vermeulen, DA ondernemers in Rhoon. Samen met Hendrien Dubbeld (Manager Expansie en Acquisitie) en Frank Gerritsen (DA-Ondernemer) ontvingen zij iedereen.

Enthousiaste reacties

Tijdens de bijeenkomst in Rhoon konden de geïnteresseerden zich vrijblijvend laten informeren over ondernemen met DA. Naast de presentatie was er de gelegenheid om rond te kijken in de winkel voor het complete DA winkelgevoel. Uiteraard kon iedereen al hun vragen aan Wilma, Robert, Hendrien en Frank stellen. ‘De enthousiaste reacties van de aspirant-ondernemers stemmen ons positief', aldus Hendrien Dubbeld. ‘We zijn blij te kunnen constateren dat er veel serieuze belangstelling bestaat voor het openen van een DA Drogisterij & Parfumerie!'

Bijeenkomst DA bijwonen?

Gedurende het jaar organiseert DA meerdere bijeenkomsten. Heeft u deze bijeenkomst gemist en wilt u een volgende bijwonen? Het eerste contact tussen DA en potentiële ondernemers wordt gecoördineerd door Customerfactory - franchiseadviseurs.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief