Goed voorbereid het blotevoetenseizoen in met Bama

Geplaatst op: 25-04-2013

Goed voorbereid het blotevoetenseizoen in met Bama

Het is weer de tijd om open schoenen, slippers, ballerina's en andere zomerschoenen te dragen. Natuurlijk wil je je wel lekker fris voelen zonder nare geurtjes en o.a. vervelende wrijving in open schoenen voorkomen.

Bama biedt hiervoor de perfecte oplossing zodat je zorgeloos kunt genieten van het lekkere warme weer!

Bama Shoe Fresh met aangenaam parfum

Verfrissing voor in je schoenen creëer je met Bama Shoe Fresh. De speciale eigenschap van deze schoendeodorant is de duo-spray-kop. Je hoeft de spray enkel op de kop in de schoen te plaatsen en op de sprayknop te drukken. Een aangenaam vrouwelijk parfum verspreidt zich vanzelf op de juiste plekken in de schoen. Bama Shoe Fresh is niet alleen geschikt voor sportschoenen, maar ook een geschikte aanvulling voor iedere gesloten zomerschoen.

Bama Silky Comfort Spray met zijde

Bama Silky Comfort verwent kwetsbare vrouwenvoeten met zachte zijdenextracten. Het verpakt de voeten met een onzichtbaar beschermlaagje dat onplezierige wrijving voorkomt. De lichte spray is gemakkelijk aan te brengen en heeft een aangename geur. Of je nu hakken of platte schoenen draagt, je voeten voelen de hele dag heerlijk fris en zijdezacht aan en zijn volledig beschermd. Bama Silky Comfort is ideaal voor schoenen die je met blote voeten draagt.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Bama Shoe Fresh   € 5,75/100 ml
  • Bama Silky Comfort Spray   € 5,75/100 ml

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief