Goed beschermde, verzorgde én vollere lippen

Geplaatst op: 20-04-2011

Goed beschermde, verzorgde én vollere lippen

Veel mensen vergeten de bescherming tegen UV- straling van de tere huid van de lippen. Met de nieuwe hannah SUN PERFECTION Full Lips met SPF 15 zorg je voor goed beschermde, optimaal verzorgde én vollere lippen!

Optimaal lipbeschermend product

De nieuwe hannah SUN PERFECTION Full Lips is een optimaal lipbeschermend product voor de komende zomermaanden, maar is tevens ook onmisbaar voor het behoud van een gezonde en mooie lippenhuid gedurende de rest van het jaar. Deze unieke lipbalsem vormt tevens dé perfecte volumevergrotende (‘lipplumping')basis onder de lipstick, voor het creëren van extra volle en volumineuze lippen!

Drievoudige werking

De formule van hannah SUN Perfection Full Lips is ontwikkeld op basis van plantaardige hydroxypyroline (een aminozuur), onderdeel van de werkstof SEPILIFT DPHP. Deze geavanceerde combinatie zorgt ervoor, dat de huid van de lippen op een drievoudige, intensief verstevigende wijze optimaal wordt verzorgd. De formule stimuleert de concentratie van de collageenvezels, beschermt het elastine en beschermt de fibroblasten tegen vrije radicalen.

Met SPF 15

Door het drievoudige effect speelt het een belangrijke rol bij het herstellen van de tere huid van de lippen. Deze zijdezachte balsem zorgt voor voelbaar meer soepelheid, vochtherstel en compactheid van de lippenhuid wat resulteert in opvallend volle en mooi glanzende lippen! De toegevoegde zonnefilter met SPF 15 beschermt de lippen het hele jaar door tegen UV- straling en houdt ze daarmee soepel, gezond en langdurig jeugdig!

 

Verkoopprijs

  • De nieuwe hannah SUN PERFECTION Full Lips   € 9,90

 

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief