Goed beschermd van de zon genieten met de nieuwe Rituals sun care lijn

Geplaatst op: 22-04-2011

Goed beschermd van de zon genieten met de nieuwe Rituals sun care lijn

Rituals heeft sinds kort een nieuwe sun care lijn die geïnspireerd is door de spirituele denkwijze van de inwoners van Bali.

Goede karma

De inwoners van Bali geloven in een goede karma door harmonieus en gebalanceerd te leven, of je nou iets goeds doet of iets slechts, volgens hun komt alles uiteindelijk weer op dezelfde manier bij je terug. De nieuwe Rituals sun care producten geven je goede karma waarmee je heerlijk en ontspannen én goed beschermd kunt genieten van de zon zonder roegtijdige huidveroudering!

Tegen vroegtijdige huidveroudering

Met de Rituals sun care lijn bescherm je je huid optimaal tegen de schadelijke invloeden van de zon, het bevat een krachtig anti-oxidant complex die bestaat uit Ginkgo Biloba en Vitamine E die de vrije radicalen neutraliseren en zo vroegtijdige huidveroudering tegen gaat en biologische Witte Thee die de huid ontgift en tevens vitaal houdt.

Perfecte hydratatie

Dankzij de voedende ingrediënten van Panthenol en Allantoine wordt je huid perfect gehydrateert, verzorgt en in goede conditie gehouden. De Rituals sun care producten hebben een heerlijke lichte bloemengeur en zijn verkrijgbaar in een gezichtscrème, lotion, milky spray, express mist en aftersun. De prijzen zijn vanaf € 12.90.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief