Goed beschermd tegen UV-straling met Decubal FACE Dagcrème SPF 15

Geplaatst op: 30-03-2012

Goed beschermd tegen UV-straling met Decubal FACE Dagcrème SPF 15

Het hele jaar door wordt je huid blootgesteld aan UV-straling. Wanneer je de huid niet goed beschermd met een zonnefactor (SPF) droogt ze sneller uit en veroudert de huid sneller, ook krijg je eerder huidverkleuringen.

De nieuwe Decubal Dagcrème SPF 15 biedt hiervoor een rijk verzorgende formule die de huid elke dag opnieuw, het hele jaar door, goed beschermd tegen UV-straling.

Hydrateert, beschermd en herstelt

Decubal Dagcrème SPF 15 is ontwikkeld op basis van 11% huideigen lipiden. Het is een rijk voedende en hydraterende dagcrème die de gezichtshuid voorziet van een intensieve verzorging die het natuurlijk herstellend vermogen van de huid actief ondersteunt. De toegevoegde vitamine B5 voedt, verzacht en hydrateert de huid en vitamine E beschermd de huid tegen vrije radicalen en zorgt ervoor dat de huidconditie aanzienlijk wordt verbeterd.

Zonder parabenen en parfum

Deze dagverzorging is geschikt voor de droge en gevoelige gezichtshuid en is parfum- en parabenenvrij. Het beschermt de gezichtshuid tegen schadelijke UVA- en UVB- straling, dankzij de geïntegreerde zonnefilters op basis van een SPF 15. De vorming van fijne lijntjes, rimpels, huidverkleuringen en een vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV- licht wordt hiermee actief tegengegaan. Voor een goede hygiëne wordt deze dagcrème geleverd met spateltje.


Consumentenverkoopprijs

  • Decubal FACE Dagcrème SPF 15  € 17,50/pot 50 ml

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief