Goed beschermd genieten met Vernevelende Zonnespray van Biodermal

Geplaatst op: 23-05-2012

Goed beschermd genieten met Vernevelende Zonnespray van Biodermal

Plakkend zandstrand is verleden tijd! De nieuwe Vernevelende Zonnesprays van Biodermal heeft een fijne nevel die zich gelijkmatig verdeelt over je huid en maakt het onmogelijk voor strandzand om zich aan je huid te hechten.

Zo kun je goed beschermd en gemakkelijk van de zon genieten deze zomer!

Tegen huidveroudering en zonnebrand

Met de Vernevelende Zonnespray van Biodermal is de huid eenvoudig en snel in te sprayen en kun je direct goed beschermd genieten van de zon en het strand. De spray beschermt de huid tegen schadelijke effecten van zonnestraling en vroegtijdige huidveroudering, huidvriendelijke UVA en UVB filters beschermen tegen huidveroudering en zonnebrand en de gepatenteerde foto stabilisator helpt de huid langdurig te beschermen tegen zonnebrand.

Werkt ook op de kop

Uitsmeren is niet meer nodig omdat de 100% transparante oliespray een fijne nevel vormt die zich gelijkmatig over de huid verdeelt. De vernevelende zonnespray is transparant en laat geen witte waas achter op de huid. De spray is zelfs in verschillende posities (ook op de kop) te gebruiken waardoor je geen enkel plekje meer mist. De niet vettige formule zorgt ervoor dat zand niet plakt aan de huid.

Strand ‘must haves' voor de zomer

Speciaal ter gelegenheid van de Vernevelende Zonnespray introductie heeft Biodermal in samenwerking met ZusenZomer (Zusenzomer.nl) het ultieme product voor op het strand geselecteerd: een Turkse hamamdoek, ook wel fouta genoemd. Het is de oudste handdoek ter wereld en behalve mooi, praktisch en sneldrogend, is de handdoek ook gemakkelijk mee te nemen in de strandtas. Onder de Twitter-volgers van @Biodermal verloot Biodermal in juni 2012 daarom tien ‘strandpakketten', bestaande uit de Biodermal Vernevelende zonnespray en een hamamdoek van ZusenZomer.

Snel mooi en gezond bruin

Biodermal heeft naast de Vernevelende Zonnespray nog meer zonverzorgingsproducten in het assortiment. De producten beschermen de huid tijdens het zonnen en herstellen de huid na afloop. Door toevoeging van sinaasappelextract, een natuurlijke pigmentactivator, word je zelfs met een hoge beschermingsfactor super snel bruin. Kijk voor meer informatie op www.biodermal.nl/zonverzorging.

 

 

 

 

Consumentenadviesprijzen

  • Biodermal Vernevelende zonnespray SPF30  € 18,95/150 ml
  • Biodermal Vernevelende zonnespray SPF50  € 20,95/150 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief