Goed begin 2012: nieuwe website Drogisterijnieuws.nl!

Geplaatst op: 01-01-2012

Goed begin 2012: nieuwe website Drogisterijnieuws.nl!

Drogisterijnieuws.nl is het jaar goed begonnen met een nieuwe website in de huisstijl die al op de vakbeurs Beautiful werd gebruikt. Maar niet alleen een nieuwe uitstraling is veranderd ook de functionaliteiten zijn behoorlijk uitgebreid. De website is van 4 hoofdcategorieën naar een website gegaan met 7 categorieën met daaronder allemaal subcategorieën.

Oudere berichten zijn nu beter vindbaar

"We liepen tegen het probleem aan dat bezoekers de oudere berichten niet meer goed konden terugvinden" aldus Suzanne Kremer, eigenaresse van Drogisterijnieuws.nl. Met de vernieuwde structuur is de verwachting dat een bezoeker meer interessante berichten kan gaan bekijken. Ook het toevoegen van de Google zoekmachine is een enorme stap vooruit.

Meer dan 1500 berichten

Inmiddels staan er meer dan 1.500 berichten in onze database die allemaal over de drogisterijbranche gaat. Hiermee kunnen we vast stellen dat Drogisterijnieuws.nl dé plek is als u op zoek bent naar het laatste nieuws uit de branche.

Ook aan de mobiele bezoeker is gedacht

Nieuw op Drogisterijnieuws.nl is de mobiele variant van de website. Mensen met een mobiele telefoon die voorheen de website bezochten zagen dezelfde website die mensen met een desktop computer of notebook zagen. Suzanne: "Nu ziet de bezoeker een voor mobiel geschikte website zonder afbeeldingen en snelle laadtijden. De mobiele site zit nog in de test fase maar de eerste resultaten die we in Google Analytics binnenkrijgen zijn geweldig!".

Mooie posities voor uw reclame uitingen

Verder is er een betere balans gemaakt tussen de nieuwsberichten en de advertentie uitingen. De advertenties staan nu op een voor de adverteerder betere plek. Wilt u ook adverteren op Drogisterijnieuws.nl? Neem vrijblijvend contact op met Elma Multimedia B.V

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief