Glamourlips al naar gelang je stemming?

Geplaatst op: 08-07-2010

Verandering van kleur houdt je lippen spannend met de? ‘Glamourous Lips Collection' van freshMinerals!

Complete collectie voor je lippen

Glamourlips al naar gelang je stemmingOns humeur is niet elke dag hetzelfde en ook qua kleding wisselen we verschillende outfits met grote regelmaat af. Waarom dan ook niet een complete collectie voor je lippen, met intens glanzende lipglosses waarmee je naar hartenlust kunt variëren? De ‘Glamourous Lips Collection' van de nieuwe generatie minerale make-up van freshMinerals biedt je vijf verschillende tinten minerale lipglosses, waarmee je lippen van maandag tot en met vrijdag elke dag opnieuw anders voor de dag kunnen komen!

100% natuurlijk,gebruiksvriendelijk en blijft 24 uur perfect zitten!

De make-upproducten van freshMinerals worden wereldwijd door bekende visagisten en celebrities gebruikt vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, zeer grote keuze aan producten, complete kits en kleuren, alsmede het stijlvolle design. De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24- uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en zijn qua design een lust voor het oog. De complete Kits van freshMinerals stellen iedereen in staat om op een aantrekkelijke wijze kennis te maken met dit absolute topmerk onder de minerale make-up!

Voor elke sfeer een andere kleur

Maandagochtenden (naar je werk, in de file, vergaderingen...) zijn qua sfeer en gevoel vaak totaal verschillend dan vrijdagavonden (weekend, partytime, vrije tijd voor de boeg...). freshMinerals begrijpt dat en beseft goed dat je qua lipgloss de ene dag uitbundiger wilt zijn dan de andere.

Vijf verrukkelijke tinten minerale lipgloss voor afwisselende effecten

De nieuwe ‘Glamourous Lips Collection' is een stijlvolle selectie van vijf verschillende tinten freshMinerals Glamourous Lipgloss in de tinten ‘Kiss You' (transparante hoogglans), ‘Kissable' (zacht glanzend lichtroze), ‘Sexy' (iriserend licht bruin), ‘Candid' (iriserend warm bruin) en ‘Mystery' (mysterieus, iriserend roodbruin).

Stuk voor stuk geven deze lipglosses de lippen een sprankelende hoogglans in combinatie met een goede verzorging en een aangenaam gevoel dankzij de romige textuur.

 

Verkoopprijs

  • freshMinerals Glamourous Lips Collection € 57,95 

 

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief