Gezonde mond, zonder kleine wondjes of aften?

Geplaatst op: 11-03-2010

Gezonde mond, zonder kleine wondjes of aften?

De mond vormt een prominent middelpunt van ons gezicht en heeft een belangrijke functie bij eten en praten en kussen. Niets is dan ook zo vervelend als kleine wondjes of aften. Niet alleen zijn deze vaak pijnlijk, ze zijn vaak ook erg hardnekkig en komen bovendien regelmatig terug!

Met de hoogwaardige formule van Aloclair Plus Gel van Lifestream Pharma zorg je voor een directe pijnstilling en maar liefst een halvering van de normale genezingstijd van aften en wondjes in de mond!

Hinderlijke zweertjes

Zo'n 10% van onze bevolking heeft 2 tot 4 keer per jaar last van aften en nog eens 10% heeft zelfs zeer regelmatig last van aften. Aften komen iets vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Deze hinderlijke zweertjes in de mond kunnen al tijdens de kinderjaren beginnen, maar komen vooral voor in de leeftijdsgroep van 20 tot 40 jaar.

Wat zijn aften?

Een aft is een pijnlijk grijswit zweertje in de mond van ongeveer 5 tot 10 millimeter in doorsnede. Aften vormen zich vooral op het wangslijmvlies, het tandvlees, het verhemelte, maar ook op de tong. Vrijwel iedereen heeft ze ooit wel eens gehad. Een tekort aan vitaminen en mineralen, ijzer, foliumzuur en B12 kunnen leiden tot de vorming van deze pijnlijke zweertjes. Maar ook verschijnselen zoals een verminderde weerstand, vermoeidheid, glutenintolerantie, ziekten zoals Chrohn en Colitis, het dragen van een beugel of een prothese kunnen leiden tot aften, zweertjes en beschadigingen in de mond. Wat je dan wilt is een directe pijnstilling en vooral een snelle genezing. De formule van Aloclair®Plus Gel doet het beiden!

Aloclair Plus Gel, directe pijnstilling dankzij de vorming van een beschermend filmlaagje

Aloclair Plus Gel zorgt voor een directe pijnstilling van aften en mondwondjes. Deze hinderlijke verschijnselen ontstaan als het bovenste laagje van de huid in de mond wordt beschadigd en de zenuwuiteinden daardoor bloot komen te liggen. Dit veroorzaakt pijn en ongemak. De zorgvuldig uitgekiende formule van Aloclair Plus Gel zorgt voor een onzichtbaar en niet-voelbaar beschermend filmlaagje over het zweertje of wondje heen. Dit stilt de pijn onmiddellijk.

Super snelle genezing dankzij alcohol- en zwavelvrije formule op basis van hyaluronzuur en aloë vera

Het filmlaagje dat Aloclair Plus Gel vormt, bevat actieve ingrediënten die ontstekingen voorkomen en die zorgen voor een snelle genezing van aften en kleine wondjes in de mond. Dit, zonder te prikken en zonder de toevoeging van pijnstillers, antibiotica alcohol of zwavelzuur. Het toegevoegde hyaluronzuur zorgt voor hydratatie. De werkstoffen aloë vera- en zoethout- extract stimuleren de genezing en werken effectief ontstekingsremmend op een natuurlijke wijze. De genezingstijd wordt hierdoor gehalveerd waardoor aften en wondjes in de mond snel tot de verleden tijd behoren!

Een samenvatting:

Aloclair Plus Gel...

  • Filmvormende gel voor aften en mondwondjes
  • Direct pijnstillend
  • Voor een snelle genezing
  • Nieuwe sterkere formule 
  • Nauwkeurig te doseren applicatietube
  • Prikt niet 
  • Werkt langer 
  • Zonder alcohol, zwavelzuur, antibiotica en pijnstillers
  • Op basis van hyaluronzuur, natuurlijk zoethout- en aloë vera- extract

 

Aloclair Plus Gel is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer informatie: www.aloclairplus.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief