Gezonde festival vibe dankzij undercover dealers van ROTER

Geplaatst op: 03-09-2012

Gezonde festival vibe dankzij undercover dealers van ROTER

Om de vermoeidheid weg te nemen en de verlaagde weerstand van de festivalgangers op peil te brengen, bezorgde vitaminefabrikant ROTER afgelopen zaterdag de festivalgangers van Valtifest een vitamine C boost.

Na een seizoen vol zomerfestivals ontvingen festivalgangers daarom een vitamine C boost van ROTER om hun vermoeidheid weg te nemen en de verlaagde weerstand op peil te brengen.

Gebruik vitamine C

Uit onderzoek van ROTER onder 750 Nederlanders (PanelWizard) blijkt dat bijna driekwart van de Nederlanders geen gebruik maakt van vitamine C tabletten, terwijl de meerderheid weet dat vitamine C zorgt voor meer energie en vermoeidheid vermindert. De verklede bezoekers van Valtifest werden verrast door undercover vitaminedealers.

Meest verstandige pilletje

Met goed gevulde broekzakken deelden de gezonde festivalapothekers het meest verstandige pilletje dat er is uit aan de bezoekers. Vitaminefabrikant ROTER wil hiermee festivalgangers herinneren aan de bijdrage van vitamine C aan een goede weerstand en het verminderen van moeheid en vermoeidheid.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief