Gezond haar en gezonde hoofdhuid met Grahams Shampoo & Conditioner

Geplaatst op: 19-05-2011

Gezond haar en gezonde hoofdhuid met Grahams Shampoo & Conditioner

Het haar en de hoofdhuid hebben het tijdens de zomermaanden vaak extra te verduren maar ook stylingproducten, haarkleuringen, te sterk ontvettende shampoos, roos, eczeem of psoriasis kunnen jeuk op de hoofdhuid veroorzaken.

Biologische kruiden en plantaardige oliën

De natuurzuivere haarverzorging van Grahams zijn op basis van biologische kruiden en plantaardige oliën en heeft een zeer rijk verzorgende, voedende en intensief hydraterende werking. Dit maakt deze producten uitermate geschikt voor de voeding, het herstel en de verzorging van het haar en een droge hoofdhuid tijdens en na de vakantiemaanden en vormen ze dé aangewezen kuurbehandeling voor mensen met een jeukende hoofdhuid, roos of psoriasis.

Jeukende hoofdhuid, veel voorkomend, hinderlijk fenomeen

Zeer veel mensen hebben last van een jeukende hoofdhuid en kan o.a. komen door het gebruik van producten zoals haarkleuring, stylingproducten of te sterk ontvettende shampoos, ook roos, eczeem of psoriasis kunnen jeuk op de hoofdhuid tot gevolg hebben. Een hinderlijk fenomeen waar je graag je zo snel mogelijk van verlost wilt zijn. Met de uiterst milde, voedende en herstellende haarverzorgingsproducten van Grahams worden zowel het haar als de hoofdhuid weer in een goede conditie gebracht en maakt deze producten ook zeer geliefd voor mensen zonder hoofdhuidproblemen.

Perfect schoon, heerlijk ruikend en soepel vallend haar

De uiterst milde, hypoallergene formule van Grahams Natural Shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid op een zachte maar effectieve wijze. De natuurzuivere samenstelling op basis van biologische kokosnootolie, kamille- extract en Manuka honing werkt verlichtend voor de droge en jeukende hoofdhuid. De toegevoegde, rijk verzorgende ingrediënten zoals jojoba-, olijf- en tarwekiemolie voeden het haar, laten het zijdezacht aanvoelen en zorgen voor een prachtige glans. Vitamine E en provitamine B5 zorgen voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid.

Mooi glanzend haar en een gezonde hoofdhuid

Omdat het gebruik van een "normale" conditioner het effect van de Grahams Natural Shampoo teniet kan doen, werd Grahams Natural Conditioner ontwikkeld, die de werking van de shampoo optimaal aanvult. Deze rijk verzorgende, hypoallergene conditioner bevat biologische kokosnootolie, olijfolie, kamille- extract, Manuka honing en tarwekiemolie. De toegevoegde natuurlijke vitamine E en provitamine B5 houden het haar én de hoofdhuid gezond en weerbaar tegen externe invloeden. Het resultaat is gemakkelijk te stylen, mooi glanzend haar en een gezonde hoofdhuid! Grahams Haarverzorging is ook een ideale kuurbehandeling voor mensen met psoriasis!

 

Verkoopprijzen 

  • Grahams Natural Shampoo   € 13,49/250 ml
  • Grahams Natural Conditioner  € 13,49/250 ml

Meer informatie: www.grahams.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief