Gezond, fit en in balans met JUVO

Geplaatst op: 14-09-2011

Gezond, fit en in balans met JUVO

JUVO is een volledige maaltijdvervanger met uitsluitend natuurlijke ingrediënten die biologisch-organisch geteeld zijn en is voor consumenten die graag gezond willen leven maar die niet altijd de tijd hebben om verse en gezonde maaltijden te bereiden.

Gezond, fit en in balans

JUVO brengt je lichaam weer in balans, houdt je gezond en fit en de kilo's vliegen er af. Het bevat alles om gezond te leven, het vervangt maaltijden, is gemakkelijk te gebruiken, verzadigt en het houdt de bloedsuiker spiegels laag zodat de "lekkere trek" verdwijnt. JUVO is gemaakt van 57 gevriesdroogde granen, groenten, fruit, zeewieren, paddenstoelen, vitaminen en mineralen. Het is de gemakkelijkste manier om gezond te eten.

Ontwikkeld door James Hwang MD

JUVO is ontwikkeld door een internationaal erkende oncoloog James Hwang MD uit Korea, hij heeft jarenlang onderzoek verricht naar preventieve en alternatieve medicatie. Hij ontdekte dat veel moderne ziekten en aandoeningen voort komen uit slechte en arme voeding. De trend van biologische voeding ontwikkelt zich steeds sneller.

Belangrijke voedingsstoffen blijven actief

De behoefte aan ‘raw food' neemt steeds meer toe. Dit betekent dat fruit met schil wordt gegeten, rijst met vlies, groentes met blad en wortel en met zo min mogelijk bewerkingen en zonder toevoegingen. Doordat de groente en het fruit direct na het oogsten worden gevriesdroogd blijven alle belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, enzymen en vezels actief in het eindproduct. JUVO is met deze methode "verser" dan groenteman en supermarkt.

 

Gebruiksaanwijzing

  • In een blender; 300 ml melk, sinaasappelsap of appelsap (eventueel vers fruit toevoegen), 2 schepjes juvo poeder, 1 minuut blenden en klaar om te drinken.
  • Juvo vervangt ontbijt en/of lunch.

 

Consumentenadviesprijs

  • Juvo maaltijdvervanger  € 49,95/600 gram, bevat gevriesdroogd poeder voor 15 maaltijden

Medisch onderzoek heeft aangetoond dat JUVO zeer geschikt(!) is voor diabetici.


Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief