Gezichtsreinigingsproducten voor de droge en gevoelige huid

Geplaatst op: 20-01-2012

Gezichtsreinigingsproducten voor de droge en gevoelige huid

Wind, regen en kou, een aantal factoren die een aanslag op de huid kunnen zijn en die de huid extra droog en daardoor ook extra gevoelig kan maken. Dan heeft de huid behoefte aan een extra zachte en vooral milde reiniging.

Zonder parfum en parabenen

De producten van Decubal zijn geschikt voor jong en oud en speciaal ontwikkeld voor een droge tot zeer droge en gevoelige huid. Ze zijn op basis van huideigen lipiden en volledig vrij van parabenen en parfum. De Decubal- lijn bevat een aantal zorgvuldig samengestelde producten, die de droge en gevoelige huid perfect schoon, zacht en zuiver maken zonder haar hierbij onnodig te belasten of uit te drogen.

Zijdezacht reinigen met fluweelzachte foam

Decubal Gezichtsreiniger is een milde en zijdezachte parfumvrije foam en wordt gebruikt in combinatie met water. Het fluweelzachte schuim reinigt de huid perfect zonder haar uit te drogen en verzorgt de huid tegelijkertijd. De formule bevat hydraterende glycerine en allantoïne. De allantoïne heeft licht peelende eigenschappen voor de huid en stimuleert daardoor de celvernieuwing. Het toegevoegde kamille-extract kalmeert de huid en voorkomt irritatie.

Reiningen op basis van 20% huideigen lipiden

Liever de huid reinigen met een product zonder water? Dan is er Decubal Reinigingsmelk op basis van 20% huideigen lipiden. Een zachte formule die het gezicht effectief reinigt en zorgt voor een gekalmeerde en goed gehydrateerde huid. De samenstelling bevat sheabutter en panthenol (vitamine B5) voor een voelbaar zachte huid en kamille- extract vanwege de kalmerende eigenschappen. De toegevoegde glycerine heeft een intensieve hydrataterende werking en voorkomt uitdroging tijdens het reinigen van de huid. Dankzij vitamine E, een natuurlijke antioxidant, wordt de invloed van vrije radicalen tegengegaan.

Mild verfrissen én tonifiëren

De zachte en alcoholvrije formule van Decubal Tonic reinigt en tonifieert de gezichtshuid op een milde wijze, zonder de huid uit te drogen of te irriteren en verwijdert kleine onzuiverheden en eventuele laatste spoortjes van de Decubal Reinigingsmelk. De formule bevat vitamine B5 voor een zachte en soepele huid. De toegevoegde glycerine hydrateert de huid en voorkomt uitdroging als gevolg van het dagelijkse gezichtsreinigingsritueel. De toegevoegde allantoïne heeft verzachtende, kalmerende eigenschappen en stimuleert tevens de celvernieuwing in de huid en zeewier- extract zorgt dat de gezichtshuid glad en elastisch blijft en comfortabel aanvoelt na het reinigen met deze milde tonic.

 

Verkoopprijzen

  • Decubal Gezichtsreiniger  € 9,99/150 ml
  • Decubal Reinigingsmelk  € 9,99/200 ml
  • Decubal Tonic  € 9,99/200 ml

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief