Gewenste intimiteiten…? Replens & RepHresh Vaginale Gel

Geplaatst op: 23-04-2010

Gewenste intimiteiten…? Replens & RepHresh Vaginale Gel

De vagina heeft van nature een bepaalde zuur- en vochtigheidsgraad die dit gebied gezond en vooral in een goede balans houden.

Wanneer de natuurlijke zuurgraad van de vagina echter verstoord is, kunnen schadelijke bacteriën zich gaan vermenigvuldigen, hetgeen kan zorgen voor hinderlijke geurtjes, irritatie en jeuk.

Op milde wijze hersteld

Als de natuurlijke vochtigheidsgraad van de vagina om bepaalde redenen afneemt, kan dit tevens voor de nodige klachten zorgen, waaronder problemen bij het vrijen. Replens- en RepHresh Vaginale Gel zorgen ervoor dat de natuurlijke zuurgraad en vochtigheid van de vagina op een milde wijze worden hersteld.Door diverse factoren zoals vermoeidheid, een verminderde weerstand, hormonale veranderingen, de anticonceptiepil en seks, kunnen de zuurgraad van de vagina en haar natuurlijke vochtigheid veranderen.

Optimale balans

Een goede dagelijkse verzorging van de intieme delen die de natuurlijke zuurgraad van de vagina in balans houdt of weer in een optimale balans brengt, is daarom onmisbaar! Om de natuurlijke vochtigheid van de vagina een handje te helpen, is een product dat ondersteunt bij vaginale droogheid voor veel vrouwen tevens een zeer welkome oplossing die het leven vaak een stuk aangenamer maakt!

Vaginale droogte maakt vrijen onaangenaam...

Bijna elke vrouw heeft in meer of mindere mate wel eens last gehad van vaginale droogheid. Met name tijdens en na de overgang (door hormonale veranderingen), maar ook bij jongere vrouwen komt het voor, onder invloed van pilgebruik. Vaginale droogheid maakt dat vrijen onaangenaam of zelfs pijnlijk kan worden. Dit kan het zelfvertrouwen van vrouwen behoorlijk negatief beïnvloeden en soms zelfs voor spanningen zorgen in de relatie met de partner. Replens Vaginale Gel zorgt voor een langdurige verlichting bij klachten die ontstaan door vaginale droogheid.

Welkome hulp voor Moeder Natuur met Replens Vaginale Gel

Welkome hulp voor Moeder Natuur met Replens Vaginale Gel

Bij vaginale droogheid is de normale ‘bekleding' van de binnenwand van de vagina qua dikte verminderd. De normale vochtigheidsgraad van de vagina is hierdoor tevens verminderd, waardoor vaginale droogte ontstaat. Dit kan worden verholpen door Replens Vaginale Gel te gebruiken die dit vochttekort aanvult en die het vaginale slijmvlies weer in een optimale conditie brengt. Replens Vaginale Gel kan tevens als glijmiddel worden gebruikt tijdens de geslachtsgemeenschap. De uitgekiende formule zorgt voor een fris gevoel en optimaliseert de conditie van de vagina op een veilige wijze, zonder interventie van hormonen!

Vochtherstel en hernieuwde soepelheid voor de vagina

Replens Vaginale Gel bevat het gepatenteerde ‘polycarbophil'. Dit is een polymeer (molecuul) dat in staat is om 60x het eigen gewicht aan water vast te houden. Deze unieke werkstof hecht zich aan de epitheelcellen van de vaginawand, totdat de cellen waar het zich aan bindt, op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgescheiden. Deze natuurlijke afscheiding van dode cellen bedraagt circa 72 uur. In die 72 uur heeft Replens Vaginale Gel het vocht afgegeven aan de cellen, tevens aan degenen in de onderliggende lagen. Hierdoor wordt de vaginawand weer optimaal bevochtigd en soepel.

100% veilig, hygiënisch en met een langdurige werking

Replens Vaginale Gel is 100% veilig in gebruik, bevat geen hormonen en geeft bij vaginale droogheid onmiddellijke verzachting en verlichting. De gepatenteerde formule zorgt ervoor, dat de werking tot 72 uur na toepassing aanhoudt. Het vocht wordt langdurig aangevuld, waardoor de formule slechts eens in de drie dagen hoeft te worden toegepast. Replens Vaginale Gel is verkrijgbaar in voorgevulde applicators, die het vocht direct daar aanbrengen daar waar nodig, namelijk hoog in de vagina. Elke applicator is apart verpakt, waardoor het eenvoudig en hygiënisch in gebruik is.

Hinderlijke geurtjes en jeuk? RepHresh Vaginale Gel zorgt voor een juiste zuurgraad van de vaginaHinderlijke geurtjes en jeuk? RepHresh Vaginale Gel zorgt voor een juiste zuurgraad van de vagina

Vaginale afscheiding is een natuurlijk verschijnsel. De wand van de vagina en de baarmoederhals maken vocht en slijm en van nature komt daar een hoeveelheid van naar buiten. Normale afscheiding is vloeibaar, doorzichtig en enigszins wit. Soms verandert de vaginale afscheiding echter, bijvoorbeeld onder invloed van teveel wassen met zeep, seks, vermoeidheid, stress, gebruik van inlegkruisjes of hormonale veranderingen. Er kan bijvoorbeeld meer afscheiding zijn dan normaal, deze is afwijkend qua kleur, heeft een hinderlijke geur of kan jeuken en irritaties geven. RepHresh Vaginale Gel zorgt in al deze gevallen voor het herstel van een juiste zuurgraad van de vagina!

De vaginale balans optimaal herstellen voor een langdurig fris en hygiënisch gevoel

Bij een veranderde vaginale afscheiding is het belangrijk om de zuurgraad van de vagina te herstellen en om deze te zuiveren van schadelijke micro-organismen. RepHresh Vaginale Gel brengt én behoudt de pH-waarde in de vagina langdurig in balans, waardoor een hinderlijke geur verdwijnt en jeuk en irritatie worden verlicht. De enkelvoudige, individueel verpakte applicator is eenvoudig in te brengen als een tampon, waardoor de gel gemakkelijk op de juiste plaats komt. De formule hecht direct aan de vaginawand en blijft werkzaam voor 3 dagen. RepHresh Vaginale Gel zorgt voor een langdurig fris, comfortabel en vooral hygiënisch gevoel!

Replens en RepHresh Vaginale Gel zijn in Nederland uit de handel.

RepHresh Vaginale Gel is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

 

Meer informatie: www.replens.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief